Sedefomur1 Kızlar 11+5 hamileyim bugün çok yoğun bir şekilde bulantı ve kusmam var ayrıca ayakta duramıyorum çok halsizim başım dönüyor tansiyonumu ne zaman olcsem 8 e 4 ne yapabilirim fikri olan var mı
yesillimonn Sedefomur1 Aç olduğun için olabilir cnm çubuk kraker ye tuzlu ayran iç bulantı için ilaç kullanıyor musun.
Dbdbdb Sedefomur1 14. Haftadayım aynı şekilde devam ediyorum 7. Haftadan beri ne folik asitleri kullanabildim ne doğru düzgün birşey yedim enerjim sıfır su bile içemiyorum resmen :( yatmaktan başka çare yok
Sedefomur1 yesillimonn evet prilam kullanıyorum normalde ama ilacım bitti dün içemedim büyük ihtimal ondan böyle oldum
yesillimonn Sedefomur1 Ondan olmuştur cnm alabilirsen hemen al kullan ilacını bulantı kusmanın pik yaptığı donemdesin şuan.
BetulMom Bende öyle oldum canım hiçbişey fayda etmiyor bende maalesef. Serum yaptırınca birkaç gün iyi oluyorum
Sedefomur1 Dbdbdb ya bende aynı durumdayım 51 le hamile kaldim su an 48 kiloyum bi de oğlum var 6 yaşında onunla hiç ilgilenemiyorum böyle olunca 😔
gokcetugumm Haftadan selam hala kusmaya ve tansiyon sorunu yaşamaya devam ediyorum Allah’ım güç versin çok zor cidden