Seydoss Merhaba sevgili anneler 🌸 Bursada toplu olarak bebek alışverişi yapabileceğimiz önereceğiniz bir yer varmı ebebek dışında. Arabası beşiği mama sandalyesi kıyafeti hepsini tek bir yerden almak istiyorum
EbruMD Seydoss kıyafet olarak çok alışveriş yapmadım ama babymall a bakabilirsin marka marka çeşit çeşit herşey var
Bebisannneessi Seydoss Bursalı değilim evlenince geldim hicbiyer bilmiyorum ama arkadaşlarımdan hep Özlembebe yi duyuyorum orada herşey varmış
Sudeeee Seydoss çarşıda Özlem bebe var hem çok uygun hemde kaliteli mutlaka öneririm hemde baya indirim yapıyorlar ilk bebeğime de ordan düzmüştüm herşeyi aradığın herşey var ikinciye de ordan düzdüm çok memnunum kalite kalite de değişiyor herşey
Sehseh Seydoss canım botti bebe mağazası var nilüfer tarafinda beşik falan tarzı da şeyler var ürünler güzel ve sahipleri da iyi ilgileniyor fiyatları makul bak derim :) googleden bakabilirsin konuma
Seydoss Sudeeee beşiği arabası herşeyi varmı ay çok sevindim mutlaka bi gün gidip bakacağım ne tarafta kalıyor
Mrvya Seydoss babymall da her şeyi bulabilirsiniz, toplu alışveriş yapacaksınız güzel kampanyaları da oluyor