Krm Gmz_Dzdr hayır çatı muayenesi yapılmasa da olur. Hatta yapılması çok anlamsız çünkü son dakika doğum anında açılmaya bakmak için yapması yeterli. Bu kadar erken yapınca ne olacak ki daha zaten çatin hazır değil doğuma ne görmeyi bekliyor ? O zaman da sezaryen diyip çıkar hemen işin içinden.
Eymenikoo Bittersweet Doğması gereken tarih 18 Aralık..Şu an 37 +5 olduk haftaya Perşembe 38 oluyoruz ve çatı muayenesi olucam...Herşey o gün netleşicek..Normal doğumdan acayip korkuyorum 🙈 Bebeğim de iri o yüzden sezaryen olmayı düşünmüyor değilim bu ara..
Krm kardeleng canım tereddütler düşürmek istemem seni ama bebeğin doğumu kendisi başlatması çok önemli. Aksi halde aniden kesilip alınan bebek travma ve stres yaşıyor. Doktor kendi rahatını düşünmüş tamamen. Henüz doğum belirtisi vermemiş bir bebeği beklemeden almak neyin acelesi bu doktorlar gerçekten de insanların gunahina giriyorlar ya. Aksama hafta sonuna denk gelip keyfi kaçmasın diye illa randevulu saatli ilerlemek kolaylarina geliyor.
kardeleng Krm biliyorum canım aslında benim isteğim de doğumun doğal yollarla başlaması sonrasında sezaryene alınması gerekiyorsa alınmaktı.Eşimle de bu konuda anlaşmıştık ama bebekte anamoli farkedildi son randevuda o yüzden riske atmak istemedik.Bir de doktor hastanenin nöbetçi doktoru diye geçiyormuş öyle dendi sanmıyorum o nedenle söylediğini.Bir de ben şimdiye kadar başka bir doktora gidiyordum o direkt 33.haftada bebek ters sezaryen deyip kestirip attı o yüzden doktor değiştirdim son zamanda.Bu dönmesi için bekleyelim ama riske de atmayalım diye güzel güzel açıklama yapınca içime sindi ötekine kalsa 37’nin sonunda alacaktı bu 38’i görüp 39’u bekleme taraftarı.
Meltem_goksenin Krm ben de anlasam🤷🏼♀️ Şu an için hiçbir sorunumuz yok allah a şükürler olsun..ama doktor öle dedi ..rlske atmk istemiomuş..39.haftada alırım dedi
Krm Meltem_goksenin ya işte kendi keyfi için sezaryen yapmak istiyorlar biraz doktorlar sizin de buna dur deme hakkıniz var sahip çıkın kendi dogumunuza eğer gerçekten normal doğurmak istiyorsanız.
Krm Gamzekahraman0209 neden 42 ye kadar beklemiyorsunuz canım benimkine 42 ye kadar beklenir demişti.
Almanyagelini Bittersweet Benim de 16sı görünüyor doğumum, ama doğru düzgün ne ağrım var, ne kasılmam. Karnım da hiç aşağı inmedi, gelesi yok galiba oğluşumun 🤦🏻♀️ Bu haftalarda gelmesini geçtim artık, bari 40.haftayı geçmesek 🙄
Meltem_goksenin Krm sezaryen ve normal doğum parası aynı blde neden böle bişi düşünüyorlar bnde bilmiyorum 🤷🏼♀️ Ben normal istiyorum dedim..ama son dk bişi olur falan o zaman sezaryen 😊hakkımızda hayrlısı olsun inşallah..az kaldı göreceğiz..evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım da..
Krm Meltem_goksenin sezaryende randevusu var 15 dk işi bitiyor . Normal doğumda gece gündüz hafta içi hafta sonu hep tetikte. Yeri geliyor tüm gün işlerini iptal edip 10-12 saat bir hastayla ilgileniyor. Bir sürü hastası olduğunu düşün çok oyalayıcı
Mahmure0101 Bittersweet Benimde son 12 günüm bakalım gelecek mi prenses ☺️ Hiç ağrım yok nst de çıkmıyor bakalım ne olacak ☺️
Aksa_korkmaz sibelisss amin inşaAllah canım doktoruna söyle benim gibi yapma ben nişan illa kanlı oluyor sandığım için söylememiştim ama meğer nişanmış 😂
Meltem_goksenin Aksa_korkmaz nişan kan gelince olmuyormuymuş...nişan neymiş o zaman 😬😬aydınlatrmısın 37 haftalığm da
Hurisss Bittersweet dün çatı muayenesi oldum hiçte korkulacak gibi birşey değil anlık birşey zaten insanlar abarttikca abartıyor bende çok korkuyordum okuduğum şeylerden dolayı ama dedim bumuymus .sadece utanıp kastım kendimi . Inşallah dogumu da abartmış millet derim 😁
Amyleec Benim de 17 aralıkta görünüyor ama henüz ara ara girip hemen geçen adet sancısı benzeri sancılar dışında birşey yok, cati muayenesi olmadım, normal istiyorum ama bebek de dönmedi henüz bakalım artık
Minalina Benim de 6 aralık sezeryan dedi ama ben normal istiyorum 😑😑 ki pozisyonları da normal doktorumu ikna edemiyorum beklemek için 😒sezeryan dan da çok korkuyorum 😰😰
Aysgl123 Pink05 benimde adet ağrısı var belime vuruyor 35+6 dayım yarın 36 doluyor ne kontrolüm var bakalım bana ne diyecek
Denizbetul Ruyaaa 37 de falan doğuranlara çok özeniyorum 😂ama olsun daha 10 günümüz var 9 ay bekledik 10 günde beklerim diyip teselli ediyom kendimi
Ruyaaa Denizbetul benimkinin suyu 65 olculuyo hastNede yatiom 1 haftadir artk ozele gidecem sezaryan olsun