Defnesmomy Ebraz 33+0 im iki gündür bende böyleyim adet olacak gibi ağrım oluyor ve idrara çıkma sikligim arttı dün tahlil verdim enfeksiyon yok ama çok yoruldum ve korkuyorum.
BurcuSTopsakal Ebraz Ben de 34üm öyleyim, ama ishalim de var, belki ishal ile karıştırıyorumdur. Ayağa kalktıkça bebek resmen aşağı inmek istiyor bastırıyor gibi sanki.. Umarım ishaldendir 🥺
[silindi] Ebraz normaldir doğum yaklaştıkça böyle ağrıların olması gayet normal bebek alanı kalmıyor artık hareket edecek 😇
Ebraz Defnesmomy bende bugün yine oldu adet olcam gibi bacaklarım ağrıdı belim kasıklarım ağrısı tam adet belirtisiydi sümüksü akıntım var ama sende akıntı var mı ?
[silindi] Defnesmomy çok normal bebek büyüyor son haftalarda büyümesi daha hızlı gelişir hareket alanı kalmaz aşağı doğru inebilir baskı olur idrar torbasına sürekli tuvalete git gel olur vajinanız dahi acıyabilir ayırabilir çok normal şeyler gün yaklaştıkca belirtiyor kendini küçük minik 🙂
Defnesmomy Aleynacamoglu normal mi diye düşünüp duruyorum ama normal sanırım sende de olduğuna göre 😶🌫️
Aleynacamoglu Defnesmomy Bencede normaldir artık sonucta şurda doğuma ne kaldı diye düşünüyorum bazen🙈🥰
Defnesmomy [silindi] çok teşekkür ederim çok rahatladım çünkü serklajliyim ve doğuruyor muyum oluyorum son iki gündür , inşallah vaktinde gelir hepimizin yavruları 🩷
[silindi] Defnesmomy özele gidiyorsanız yine danışın doktorunuza ne olur olmaz aynı dediğinizi bende yaşadım normal dendi bana ondan söylüyorum sizede hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah 🥰