Nrfsn46 Kızlaar selaamm Dün gece yatarken 59 kiloydum bugün sabah kalktım 57 kilo çıktım kilo bebegemi gidiyor
aslanprenses_ Nrfsn46 çok normal hamile olmasan da aynısı olur. Gece boyunca vücudun enerji yakar. Su kaybın olur. Bebeğe o şekilde gitmiyor yediklerim. Öyle olsa bebek kaç kilo doğar 😅
aslanprenses_ Nrfsn46 bebeğin kilolu doğması çok önemli değil ki. Yani çok kilolu doğması iyi bir şey değil. Az kilolu olması da elbette iyi bir şey değil. Kulaktan dolma bilgilerle çocuğun kilo almasını filan istiyoruz. Ama bununla ilgili bir kaç kitap makale filan okursan iyi olur. Çocuk kilolu olsun diye kendine kilo aldırmaya da çalışma. Sağlıklı ve düzenli beslen. Kilolu bebek sağlıklı bebek anlamına gelmiyor bu çok yanlış.
Bernasnli Nrfsn46 hahahah 😂 Allah emi ya kız gün boyu yediğin için akşamları fazla çıkarsın sabaha bağırsak mide boşalınca az çıkarsın zaten gazın , idrarın , kakan yani onlar bebeğe öyle gitmez 😂
Bernasnli Nrfsn46 sen et balık tavuk süt yoğurt kaşar ceviz badem sade soda bunlardan ye iç ekmek azalt makarna mantı kes bebeğe gider zaten fazla kilo sana kalıyor bebeğe gitmiyor zaten kafana da takma sıkıntılar stresler bebeği etkiler
Xcbaby Nrfsn46 siz sadece saglikli dogal ürünler ile beslenin kilo artısınin sizle alakasi yok bebek alacagini zaten her turlu aliyor almadigi size kaliyor sonra vermesi daha zor. Haddinden fazla kilo alirsa zaten sekeriniz var demektir bu da sagliksiz bir artis olur onu da istemezsiniz tabiiki.