Tutkaltupum 63-0-4-ma mutlivitamin verdiginde kullanmayı bıraktırıyor multivitaminlerin icerigindede bulundugu için
Aysee1123 63-0-4-ma 14 te bıraktık. Siz cumaya kadar kullanın doktora sorun elinizdeki bitene kadar kullansanız sorun olmaz zaten
63-0-4-ma Bana 13 14e kadar devam et demisti baska bir doktor.Farkli farkli doktorlara gittigim için bir duzen olmadi
BusraBercin 12.haftada gittiğmde doktorum elindeki bitince yenisini alma dedi.13.haftada bırakmış oldum
Tutkaltupum 63-0-4-ma sizinle aynı haftamda doktora gittigimde yazmıştı yani muhtemelen sizede bıraktırır multivitamin verir
mervemurat16 63-0-4-ma benim doktorum doğuma kadar kullanıcan dedi.Ama henüz vitamine başlamadık folik asidimin içinde zaten multivitamin vs var ondan sanırım.14+3 haftalığım şuan
Tutkaltupum mervemurat16 folik asitinizin içinde yoktur sizin içtiginiz multivitamindir folik asitler sadece folik asit olarak satılıyor ❤️ Hangi marka acaba
e_blue_sky_a 63-0-4-ma kişiden kişiye değişiyor ben 35 yaş üstü anneyim o yüzden gebeliğin sonuna kadar kullanacağım doktor kullanmamı öneriyor ya da vitamine geçerse bilmiyorum. Doktora sor
tugcesakzci 63-0-4-ma 12. Haftada multivitamine geçiş yaptırdı doktorum o zaman bıraktım. Multivitamine içerisinde mevcutmuş zaten folik asit