Berraeray1 Kızlar benim 3 tane embriyom vardı 2 tanesi transfer oldu sadece 1 tane embriyom kaldı oda geriden geliyormuş şu an takip ediyorlar duruma göre dondurma işlemi yapılacak 10.500 tl karşılığında sizce 1 taneyi dondurayım mı?
Bebegim3444 Berraeray1 ben olsam dondururdum. Rabbim göstermesin olumsuz sonuç olursa en baştan tedaviye başlamak yerine sadece transfer hazırlığı yapılıyor. Ben hepsini dondurttum ki iki negatif aldım snradan pozitif aldım. Senem dolduğu zaman da bes yıl uzaticam ucret ödeyerek.
Kvser Berraeray1 embriyo için fazla değil mi benden tüp başına 4 bin istediler . Bende transfer olacağım tutsa dahi dondurmak istiyorum bebeğimi dağlıkla kucağıma alana kadar dondurulmasını istedim . Sizin taze transfer mi ? Bende önümüzdeki ay içinde olacam inşallah
dudaktan_kalbe25 Berraeray1 ya tutmazsa dondur tabi bizde 7 bin tl 7 tane dondurmustuk cocuk istemiyosan eger yapma yani
Bebegim3444 Ama tek embriyo icin de cok ucret istemişler. Gecen hafta arkadaşım da 8 tane dondurdu 10 bin verdi. Ve cift tup degil tek tup olarak. Siz konuşun indirim yaptırın.
Kvser Berraeray1 ağrılı bir işlem mi merak ediyorum bende korkuyorum acıkcası 🥹inşallah tutunur bebeklerin canım
Berraeray1 dudaktan_kalbe25 tek embriyo 10.500 tl bi an dedim tutmazsa bile 10.500 kenara koyar üzerine para biriktirir bir daha yaptırırım dedim ama hastaneyle indirim hakkında görüşmeye çalışıcam
Berraeray1 Kvser aslaaaa cidden hiç bir şey hissetmedim çok kolay bi işlemdi bebişlerimi gösterdiler ultrason ile 🥲🌹
dudaktan_kalbe25 Berraeray1 ama tekrardan yumurta toplama islemin olacak herseyi bastan yapıcaksın gerci embriyo icin tam da saglıklı dememis bunu da göz önünde bulundurmak lazm aslında az para deil sonucta iyi dese yine gözün görmezde bilmiyorum her türlüsü zor ve pahalıııııııııı🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Kyy01 Berraeray1 bide söyle düşün sen üzerine para biriktirirken o para iyice değersizlesiyor herşey artıyor iki ay sonra yirmi bin diyecekler belki
Kvser Berraeray1 kaçıncı gün embriyosu transfer edildi size ? Ne zaman test istedi doktorunuz ? İnşallah sağlıkla tutunurlar .
Berraeray1 dudaktan_kalbe25 evet iyi olduğunu da söylenmedi takibi yapılıyor yarın tekrar bilgisi verilecek bakalım
Eken012 Berraeray1 5. Gün embriyolarin kalitesini soylediler mi acaba suan hangi ilac igneleri kullaniyorsunuz ve kullanacaksiniz
dudaktan_kalbe25 Berraeray1 bnmde aslında öyle bi tane vardı sonradn iyi oldu dediler ama zaten garantisi yok ki acıtıgında bozulma ihtimali de var yani iyi de olsa öyle kötü de olsa öyle parası cok iste az olsa o kadar da düsünmezsin iste
Berraeray1 Eken012 4AB dediler sadece fitil duphaston folik asit kullanıyorum şu an iğne falan vermediler
ikizprensesannesi @Berraeray1 Canım kesinlikle dondurmalısın bir embriyoda olsa o zamana gelmek uzun süreç ve o da maddiyat istiyor sonuçta inşaallah bunlar tutunur tabi ki temennimiz o ama arkada olsun💞