Melisoz Polikistik overım var doktorum klomen verdi ve yumurta takibi yapacağını söyledi bu şekilde sadece klomenle hamile kalan var mı??
Fener1608 Melisoz Bende aynı pcos var 3 aydır klomen kullanıyorum bu 3. Ayım inşallah bu ay olucak Allah’ın izniyle inanıyorum 🤲 inşallah çok güzel haberler alırız bu ay
Neslihankrhmt Melisoz ben kalmıştım ama kaybettim 20 haftalık 😔 şimdi LOHUSAYİM birkaç ay sonra tekrar istiyorum ama pcos hamile kalmaya engel değil canım inşallah kalırsın sadece psikolojik olarak rahat ol 🤲😊 ben adetin 3 günü başlayıp sabah akşam 5 gün kullandım adetin 13-14-15 günleri özellikle ilişki olmalı
tatlibebegim_ Melisoz ben femara kullanmıştı klomenin işe yaramıycanı söylemişti doktoe pcos var bende de ileri seviyede femera 15 gün kullandım anca bi tane büyüttü sonrasında aşılama oldum tutmadı perşembe günü ikinci aşılamamı olucam iğne kullandım bundada gonal f
Birhayalimvr Melisoz benim afkadastada pcos vardı canim kullandığı ilk ay hamile kaldi bu ay bende ilkkez kullandim bakalim hayirlisi bekliyorum adet gününü🥰
Melisoz Fener1608 inşallah canım🙏🏻😞 bana da doktorum duruma göre 4-5 ay kullanırsın dedi. Sonrası için aşılama vs düşünürüz dedi. İnşallah başka bir şeye gerek kalmaz😞🙏🏻
Melisoz Neslihankrhmt yaa 😞 inşallah canım psikoloji herşey evet doğru söylüyorsun ama insanın elinde olmuyor maalesef.. aşılama vesaire bu süreçler de yıpratıcı oluyor korkuyorum valla inşallah hiç gerek kalmadan işe yarar
Melisoz tatlibebegim_ bende daha yeni başlayacağım işte inşallah bende yarar.. aşılamayı nerede yaptırıyorsun canım
tatlibebegim_ Fundaes Balıkesirdeyim canım üni hastanesinin özelinde yaptırıyorum ama aşılmaya ayrı bi ücret vermiyorum
MerveKurtt Bende ilk kullanımda hamile kaldım ama Pcos falan yoktu sebepsizce olmuyordu sonra klomen kullandım ilkinde hamile kaldım Şuan 22+6 Üçüzlere Hamileyim 🤲🏻🥰 Rabbim inşaAllah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻🌸
Birhayalimvr MerveKurtt kac yumurtan olusmustu kuzum bende bu ay ilk defa kullandim 3 yumurtam vardı ucuz olursa diye kafamdan geciyor sonra diyorum yok be nerde bende o sans🤣
iskkzeynep98 Bendede pcos var klomen verdi doktor sonra yumurtalarımın gelişmediğini ve aşılama yapması gerektiğini söyledi gitmedim Dr. Mehmet Fatih Karslı hocanın bitkisel ilaçlarını kullandım ve 2. Ayın sonunda hamile kaldım sizlerede tavsiye ederim.