Brcnn Merhaba arkadaşlar benim gebeliğim henüz çok yeni pazartesi günü beta hcg değerim 88.07 idi çarşamba günü tekrar kan verdim 103.06 çıktı bugün tekrar kan verdim 87ye düşmüştü doktorum henüz bişey diyemem değerleri bir düşüp bi artıp sonra normale dönen hastalarımda var dedi sizinde fikrinizi almak istiyorum sizce bir sorun olur mu değerlerim zamanla düzelir mi
deletedmom893 Brcnn mutlaka takipte kalın ben kimyasal gebelik olduğunu düşünmüyorum çünkü ben 3 kez yaşadım kimyasal da yükselipte düşmez çıkan sonuç iki gün sonra tekrar verildiğinde düşmüş olur... ama mutlaka tekrar kan verin rabbim yardımcınız olsun
Semisko Brcnn kimyasal değildir inşallah benim 3 kimyasalım var buna benziyor değer düşüyor sonra adet oluyorsun. İnşallah olmaz 🙏🏻
Deletedmom58 Düzenli artış göstermeli. İki günde bir takip edilir. Bu tarz durumlarda kimyasal gebelik olabileceği için doktorunuz sadece takip edecektir. Eğer çok çok erken öğrendiysenizde bu tarz durumlar olabiliyor.
Brcnn Deletedmom58 doktorum ne kadarlık olmasığını söylemedi adetin 10-12 gün geçsin net bişey söyleriz dedi