Merff dolunayes inşallah tahminin yanlış çıkar canım ya iki oğlum var bunun kız olmasını çok isterdim hayırlısı
12eslem_yaren dolunayes bu hafta ikimiz beraber hastaneye gidecez inseallah ikimiz de öğrenip sana yazarım yada resim atariz buraya
12eslem_yaren dolunayes malesef 2 hafta önce doktorumuz aşırı derecede sinirli ve mikrop biriydi cinsiyet soruldu bile cvp vermedi 17 haftada gel öyle öğren falan dedi bizde geri gelidk benim doktorum tahminde bulundu ama arkadaşımin ki cvp bile vermedi
dolunayes 12eslem_yaren senin oranin kizdi Onunkide erkek bakalim ne cikacak Onunkinden supheliyim :) erkek bu kadar saklamaz sanirim
dolunayes Merff resim acilmiyor göremiyorum ki var mi 12 haftadan Oncelik sağlıklı olsunda Sonrada gonlune gore olsun canim
Merff dolunayes yok canım en belirgin resmi bu ne zaman gitsek doktor yüzüstü yatıyor diyor bebek 16 haftalık olduk hala cinsiyet belli değil bakalım bekliyorz artık☺️
Busranur67 dolunayes Anne- 29/09/1995 Baba-14/07/1993 En son adet tarihim 24 Aralık bakabilir misin bana da