Prensesannesi14 Sütüm az bebeğim 23, günlük neleri tuketsem çabuk çok sütum olur. Acaba sürekli meme arıyor bebeğim rezene çayı kullanan warmi iyimi başka neler iyi gelir
Sinemenem Prensesannesi14 aşure, buğday, tahin diye duydum birde bengiagaoglusensoy tarif paylastı ona bakın isterseniz
Ndkr Prensesannesi14 kuru dut cayı demleyebilirsin yiyebilirsin kuru incir uyutması bende işe yarayanlar size de sifa olsun sut olsun inş
Pnr_KMRC1 Prensesannesi14 4 gün oldu doğum yapalı acil sezeryanla erken doğum yaptım bebeğim küvezde süt sağıp götürüyoruZ koska tahin helvası bende süt yaptı canım çok üzülmeme erken doğum yapmama bebeğimi kucağıma alamama rağmen etkili oldu tavsiye ederim🌸🫶
Cancan2 Prensesannesi14 o zamanlar benim bebeğimde sürekli emmek istiyordu sütüm çok olduğu halde 40 ı çıkana kadar neredeyse hep memedeydi bezi 5-6 dan azsa eğer o zaman doymuyordur. Süt arttırmak içinde mummylac süt damlası ve Mom tea süt arttırcı çay kullandım bir de en etkilisi bol su
Sinemenem Prensesannesi14 evet var ama gaz yapmayan yiyecek yok ki gaz içinde Yemeklere kimyon atın diyorlar ya da kimyon çayı
inci_tanesi Prensesannesi14 Ben humana kullanmıştım un helvasi bol tereyağlı tahin süt bol su rezeneye bir çay kaşığı şeker atıyordum oda çok artırıyordu malt içeceği e bebekte var bol yesillik dere otu bunlar bende çok işe yaramisti birde gece yatmadan bir kase yogurda bir tane incir doğrayıp yiyordum çok etkili oluyordu
defnezumram Prensesannesi14 sabahları aç karnına 1 avuç dut kurusu ye canım bi yerde birinin hikayesini okumştm orda gördüm 17 aylık bebeği varmış sütü azalmış bununla çoğaltmış sütünü hamileliğin başında da bunu yemiş çok faydası var diyorlar incir uyutmasıda işe yarıyormuş