Merve_vrl Arassimo tabii sen daha iyi bilirsin canım ama sizin için de kolay olur. Biz beşiği de yatak odasına koyacağımız için rahat ederiz dedik hani bezleri vs leri de farklı bir bölmeye koydum güzel oldu. Sağlıkla gelsinler de her şey hallolur inşallah ☺️
Yagmure Arassimo benim kardeşimden kalan küçük iki kapılı bi dolap vardı şimdilik onu kullanıcam tabi yetmiyor kendi dolabımda da bez ıslak mendil vs için yer ayırmak zorunda kaldım eşyalarımı baya sıkıştırdım oda yapana kadar onunla idare edicem 🤷🏼♀️
Freyan adatuna Ayni ürünü almışız ben de dün aldım odaya kurduk.Begendim ben modeli baya sey aldı içine 6 çekmeceli.Cocok odası yapmadım şimdilik L koltuk olan odamı bebek için duzenliyorum.Biraz büyüyünce park yatağını oraya koycam şimdiden mobilya yatak veya beşik almak istemedim
adatuna Freyan ben de aynı şekilde zaten bebek uzun süre benimle uyuyacak park yatak yatağımın yanında sonrasında bakıcam artık
Arassimo Nurrdmr15 ay evet ya kucuk evin mi var derdin var aslinda ekstra odam var ama Orayida esim kendine calisma odasi yapti uzaktan calisiyor her zaman evde calismiyor ama lazim oluyor orasi tabi dolap var elektirik supurgesi bile onun odasinda karisik bir oda😄
Rumeysaclk Arassimo bende taşınacağım için oda yapmadım ilk üç ayını çekmeceyr yerleştirdim gerisini hurçladım ihtiyacım oldukça hurç çıkartıcam
Nuraaa Arassimo ben oyuncak dolapları var ya ındırımdeydım aldım oglumdan kalan yum kıayeftlerı topladı hemfe uygunaydı 550 tlye aldık ıkı hafta once
Arassimo Ayselsilahimigetir yaa ayni durumdayiz resmen :) evin kucuk olmasi cok kotu ya :(( Heryer karman corman olucak resmen gozum de nasil buyuyor varya 31 haftalik oldum bir dunya is var ama napcagmi bilemiyorum resmen
Arassimo Xname oglumun odasi da minnak ev kucuk genel anlamda yatak odasina skistircam ama gakba canim oyle birsey yapip “/
Sedefibrahim Arassimo bende oda yapmıyorum kendi dolabımı ona ayırdım eşimin eşyalarıyla kendi eşyalarımı aynı rafa aldım evim çok küçük dolap koyacak yerim yok kullanmadığımız kıyafetlerimizi de baza altına kaldırdım başka bi çözüm yolu üretemedim
balevlatlarim3535 Arassimo benimde kızımın dolabı 3 kapılı 2 çekmeceli dolabında çekmece raf açtı kızım. Sifonyerinden çekmece ayrı dolabından bölme bosalttik bir süre bu şekilde ortak kullanacaklar
mervemurat16 Arassimo ben çekmeceli büyük komidin alıcam beşiğinide çekmeceli alıcam o şekilde kullanıcam. Ama bez dolaplar var trendyol dan falan bakabilirsiniz ben yer açılsın diye kışlık kıyafet için kullandım bez dolap gayet iş görür,yerde kaplamıyor
Busrata33 Arassimo Doğumdan sonra uygun dolap alacağım oğlumun dolabı büyük ve şifonyeri var ikiye böldüm dolabı 2.oğluma ayırdım.ne var ki bu kadar dopdolu 😊Yetmediği yerde asarım dolap düzenleyiciler koyarım diye düşünüyorum 😌
Dbdbdb Arassimo gereksizleri kaldırın verin bebeğe çekmeceyi abisine dolabı verin ben bu şekilde yapacağım :)
DidemB Arassimo Kızlarımın dolabının bi kısmını boşalttım vakumlu hurçlara koydum yerden tasarruf etmiş oldum bir de raf kestireceğim uzunca bi süre idare eden bi çözüm oldu benim için
Gizemlibirisi Arassimo ben kızım doğduğunda sadece beşik almıştım mobilya olanlardan.dort buçuk yaşına kadar onda yattı.hamileligimi öğrendiğimde kızıma baza aldım ve ortak dolap aldım.oda yaptık. Beşikte oğluma kalacak.bence odayı gereksiz doldurmaya gerek yok.bizimki çok sade ve şık oldu.kizima da yatağı baza seklinde aldım Kuculenleri bazanin altına koydum gayet güzel oldu
Arassimo Gizemlibirisi bazanin altin ifelan baya bir arindirma yapmam gerek kileri de ayni sekilde cok isim var aslinda :(
Ecilata -Elif123- eğer birinci cocugunuun dolabı küçükse onu 2 elden satın onun yerine büyük dolap almanızı tavsiye ederim onucta 2 cocugunuzda büyücek ve dolaba ihtiyacı artıcak geçiçi bi çözümdense bu şekil değişiklilikte bulunmak daha iyi olur
Hizligonzales Abcc-1 hem salonum hem oturma odam vardi yani salonda sadece misafirler gelince oturuyorduk gunluk kullanima diger odayi kullaniyoduk orayi ogluma yaptim.