zeynozey İstanbul zeynep kamil takipliydim kızlar ilk sezeryanıda burda oldum bugün 2. Sezeryan için gün verdi doktor çok şükür:) Cuma günü yani 39+0 a gün verdiler çok şükür 🤲🏻🥰
Egeminannesi zeynozey kan uyuşmazlığı için iğne olmaya çağırdılar onun için gidiyorum ama soracağım ne zmn gün vercek
zeynozey prensesannesi__ sancı su gelişi olmadıkça 39 a kadar bekliyorlarmış🥹 37+larda nişanım geldi ama sancım yok, su gelmedi diye bekledik:)
prensesannesi__ zeynozey anladım canım benim ilk oğlumda hiç bişey yoktu ama doktorum hemen 38de sezeryana almıştı üzülmüştüm 🥺🥺 inşallah bunda olmaz 🥺 sağlıkla al kucağına canım 🥰
Yenibirannee zeynozey benimde 2 sene dolmus olacak bakalim kaçıncı haftada doğum için kararlastircaz. Bende risk yoksa durabildigi kadar dursun istiyorum
prensesannesi__ zeynozey 18 ay 15ay kabul eden yerlerde var ama özel hastane sağlam para istiyorlar Zeynep Kamil devlet mi
Esmeh zeynozey kusura bakmayın yaranızı deşmek istemedim. Başınız sağ olsun rabbim bu bebeğinizi size bağışlar inşallah 🤲