esra__94 Veybil yaaa sizede çok geçmiş olsun gerçekten anlam veremiyorum çok üzücü bir şey ya çok iyi anlıyorum sizi ne kadardı sizin
esra__94 deryaa_milena seni öyle çok iyi anlıyorum ki evet bende de o cesaret yok artık aynı şeyleri yaşar mıyım korkusu çok çok fazla 🥹🥹 hala şoktayım bende
minikpandaaa deryaa_milena %90 bebekteki genetik bozukluklar yol açıyor. Ya da annedeki pıhtılaşma problemi de kalp durmasına sebep olabilir. Psikolojik açıdan zor bir süreç umarım en kısa zamanda atlatırsınız🙏🏽 ilerleyen süreçte pıhtılaşmaya baktırabilirsiniz
deryaa_milena minikpandaaa teşekkür ederim inşallah atlatırız 🙏 baktırmayı düşünüyorum bir iki güne kadar sağlıklıymış çünkü gelişimi 7+5 canlı gibi duruyo dedi özelde gittiğim doktor ama kalp atışı yine yoktu
esra__94 deryaa_milena farklı bir durum olup kayıp verirsen bile hiç üzme canını kuzum herşey Allah”tan ne yapalım demek ki böyle olması gerekiyormuş
Meryemkcmz Benimde 8+4 de durmuş bebeğimin kalbi doktor kurtaj yapmadı hap ile düşük yaptım 20 gün oluyor ara ara hafif kanama gibi akıntım geliyor başına gelen var mı normal mi acaba
deryaa_milena esra__94 hayır ben birkaç gün daha beklemek istiyorum dedim belki beklersem duyulur dedim çok geç kalma en fazla bir hafta daha durabilirsin dedi gideceğim bu hafta tekrar şuan moralim de çok bozuk hiç böyle bir şey beklemiyorduk
deryaa_milena esra__94 hayır ben birkaç gün daha beklemek istiyorum dedim belki beklersem duyulur dedim çok geç kalma en fazla bir hafta daha durabilirsin dedi gideceğim bu hafta tekrar şuan moralim de çok bozuk hiç böyle bir şey beklemiyorduk
Meryemkcmz esra__94 ultrason da baktı parça yok düşmüş dedi yoksa kurtaj yapacaktı. 2 hafta sürer kanama diyorlar ama benim 20 gün oldu parça mı kaldı acaba
esra__94 deryaa_milena Hıı pardon kuzum anladım şimdi aynen bizde kontrole diye geldik bambaşka duruma karşılaştık kalbi durmuş insan şok oluyor
deryaa_milena esra__94 hepimiz için en hayırlısı olsun çok zor bir durum keşke böyle olmasaydı ama nasibi yok galiba 😢
Melekecre Bence bekleyin, dua edin , hayırlsi olsun,olmazsa üzülmeyin bu durumu yaşayıp daha sonra hemen bı iki ay icnde hamile kalanlar oluyor
deryaa_milena Melekecre birkaç gün daha bekleyelim diyoruz doktor bi şey değişmez dedi ama inanmak istemiyorum o kadar bekledik olsun diye tam sevindik böyle olunca çok üzüldüm
esra__94 Meryemkcmz kanama süreci kişiye göre değişiyor kuzum ama sen yine de kontrole git onlar bakıyorlar
esra__94 deryaa_milena evet kuzum nasipleri olsaydı yiyecek içecekleri olsaydı eminim ki gelirlerdi cennete bizi beklesin melekler 🥹
Meryemkcmz esra__94 teşekkürler canım sıra aldım gitcem inşallah bundan sonraki bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah