Bls_pmr biz cahil sen felaket tellallığı yapınca kültürlü mü oluyorsun? Şahsen ben büsürü eğitim aldım normal doğum hakkında ve kendimi bilinçlendirdim ve bilinçlendiğin bir korkunun bilinçli olmadığın bit korkudan çok daha az zarar verdiğini biliyorum şükür. Insanların duygularını ve enerjisini yönetebileceğini ve bu yönetmenin doğumda çok yardımı olduğunu da biliyorum mesela. Sen gibi ortada gezip felaket tellalığı yapmıyorum. Birisi demiş ki adet sancısı gibi kimine göre öyledir, bazısı hastanelik oluyor adet sancısında kimine göre değildir. Senin ki zor geçniş olabilir başkasınınki daha kolay geçer kimisi yırtılmaz kimisinin bilmem kaç dikişi olur. İnsanların gözünü korkutup şimdi öleceğim ölüp ölüp dirileceğim çok fena canım acıyacak diip acının eşiğini pskolojik olarak katladıklarında senin eline ne geçecek? Sanki sezeryanda (karşı değilim zaruri durumlarda gayet gerekli ve herkesin kendi kararı) 7 katman içinde kaslar dahil kesilmesi çok güzel bişey. Ayağı kalktığımda karnım düşecekmiş gibi hissediyorum diyen bi çok kişi tanıyorum biz diyormuyuz sezeryan yapmayınnnn kasaplıııık resmen katman katman etinizi kesiyorlaar. Boş boş konuşup saçma fikrini savunmaya devam ettikçe daha da komik oluyorsun bence susmalısın.