Ezgiyildiz944 meri21- 19 haftalık hala göstermedi kendini hanfendi mi beyfendi mi inşallah 1 ay sonra öğreniriz
canss_96 Haftada tahmin etti 16+2 kontrolünde söyledi tahminiyle tuttu zaten ben doktordan önce söylemiştim doktor beni onaylamış oldu😊😊
birogretmenhanim Loliannesi Biz de 21+4 olduk ama hâlâ öğrenemedik. Bu çarbamba ayrıntılı ultrason randevum var umarım artık öğrenebiliriz.☺️
bebekcim16 Yenibirannee Ay bende ilk bebeğimi 14 haftada ikincisini 12 de öğrendim değişir diye tedirgin ve heyecanlıyım sizin değişti mi???
Yenibirannee bebekcim16 hayir değişmedi. Ilkinde degisti ama 12. Haftada erkek dedi doktorum 16da kiz oldugu ortaya cikti. Gebeligimde 12 de direk kiz dedi şükür karisiklik olmadi 😊
leylaAraf Bana 12.haftada kesin kız dedi doktor emin misiniz dedim eminim kesin kız dedi özel hastane ve cihazı devlete göre birwz daha iyi tabi.Sizce değişirmi doktorum çok emindi
affa meri21- tam 17 +3 də öyrəndim soylemiyorlardi erkəndən çünki yanıma biliriz demişlerdir bende tamam dedim.
NewMom___ @meri21- bizimde öyle 11+5 te gittiğimizde daha çok erken dedi şimdi 16. Haftada öğrenicez inşallah erken söyledikleri zaman tahmin de bulunuyorlar kesinlesince öğrenmek daha doğru çünkü ona göre hazırlıklara başlıyorsun