1busee Aynı şekilde ben de 2 gün arayla 2 kere yaşadım fitil verdi progestan korkuyorum dinlenmem gerektiğini söyledi
Leylagyk gizcansen belim ağrımıyor ayaklarım ağrıyor oturduğumda evet kalkamıyorum ve artık altımda acı hissi var daka başı da tuvalete geçiriyor günümün yarısı 🤦♀️
gizcansen Leylagyk tuvalet en çok gece yoruyor beni 1,5-2 saatte bir tuvaletteyim. Ve ayakta kalırsam ayaklarım ve ayak bileklerim inanılmaz şişiyor, yastık koyup altına öyle uzanıyorum
Nuremses Selinmoon aslında meyveleri gram olarak söylüyorlar bence. Söylenen meyveyle aynı gramda olduğunu belırtmek amacıyla
Hilaler Nuremses bence gram olarak olamaz çünkü 37+2 yim marul ne kadar ağır olabilir ki marul büyüklüğünde diyo uygulama uzunluk baz alınıyor
ParodiMom Selinmoon Bizde bugün 7 haftalık olduk kalp atışlarını dinledik ilk ultrason görüntüsünü aldık 🥰
Rabissssscee Sebihaa123 bizim gelişimimiz biraz geriden geliyor 🥹 37 haftada kontrolüm var doktorum nst kan akımı suyu bu şekilde normal ilerlerse 38 haftayı geçmesini bekleriz dedi inşallah beklenir 🥹