tazeannee97 Kızlar benim okb hastalığım var maalesef. Hamilelikte daha da arttı çamaşır yıkamakta zorlanıyorum. Yığınla çamaşırım var. Kayınvalidem dağınık filan diyor arkamdan. Çok yoruldum. İsteyerek yaptığım bir şey değil kimse anlamıyor.
eylulmihrasmom tazeannee97 öncelikle insanların dediğini zor da olsa kafaya takmamalısınız hamilelik hormonları vs bu süreçte daha da hassas olmuş olabilirsiniz bu durum çok normal. bence burda birinin yardım etmesi yerine uzman bir psikolog desteği almanız sizin için daha iyi olur hem sizi yönlendirir hem de konuştukça rahatlamış olursunuz. ev işleri her zaman yapılır kafaya takmayın bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah 🥰🤲🏻
tazeannee97 eylulmihrasmom doğru söylüyorsunuz maalesef şuna destek alacak durumum yok. Teşekkür ederim haklısınız
eylulmihrasmom tazeannee97 rica ederim. devlette takipliyseniz gebelik için doktorunuza bunu söylerseniz o da sizi yönlendirir ben de 1 ay hastanede kaldım ve o sürede psikolojik olarak çok yıprandım doktora söyledim hemen psikiyatriye yönlendirdi inanın rahatlıyorsunuz
eylulmihrasmom tazeannee97 özel değil 22+6dayken 5.5 cm açılmam oldu suyumun bi kısmı geldi doğum başlamıştı doktor yatış yaptı. 1 ay boyunca tedavi gördüm hastanede doğum olmaması için. çok uzun süre kalınca psikolojik olarak çok etkilendim. doktora söylediğimde o da psikiyatriye yönlendirdi. bu şekilde işte gerçekten konusmak rahatlatıyor
Arzu343434 eylulmihrasmom doğum yaptınız mı suan ? sezeryan olduysanız hangisinden oldunuz genel anestezi mi
eylulmihrasmom Arzu343434 evet doğum yaptım kızım 4.5 aylık oldu nerdeyse ve şükür sağlıklı. ben normal doğum yaptım