Lavabotuvar Arkadaşlar hamile olduğumu öğrendiğim günden beri burnum aşorı derecede tıkalı nefes almakta zorlanıyorum sürekli burnum akıyor bu normal bişey mi yoksa hasta faln mıyım? Yaşayan var mı??
A12_S07 Lavabotuvar burun tıkanıklığı bende de var ama burnum akmıyor aksine t Hep tıkalı doktor normal dedi
aysglemrkn Lavabotuvar 26. Haftadayım ilk günden beri burnum tukalı ve akmıyor geniz akıntısı oluyrudu o daha kötü
Ireeeeem Lavabotuvar gebelik riniti demişti doktor. Beni çok rahatlatan 2 şey oldu biri nazal yıkama. Doktor vermişti burnun birinden sıkıyorsunuz diğerinden çıkıyor tuzlu su gibi. Bir de breathe right var burun bandı bu ikisi beni çok rahatlattı özellikle gece
Lavabotuvar Benim de bütün gün ayakta olduğum için galiba akıyor ama iki dk uzanmayayım veya gece uyurken hemen tıkanıyor grip gibi çıkıyor sesim baş ağrısı da yapıyor burun açıcı sprey falan kullanabilirmiyiz acaba?
Derleryahani Benim trk taraf tıkalı hep. Çok garip madem hamilelikle hotmonla ilgili, o zaman nedem trk taraf tıkalı🫥 Doktorfa ikş taraf arasında fark görmedi. Anlamadım ben bu işi.
Sunshine__ Lavabotuvar Çok normal canım bendede oluyor tuz lambası geceleri özellikle çok iyi geliyor öneririm burun spreyi şu bu korktuğum için bir şey olur diye kullanmıyorum o yüzden
zumrasmom1 Lavabotuvar benimde öyle canım 23 haftalık olduk hala geçmedi arada hapşırık krizleri de tutuyor özellikle geceleri daha çok tıkanıyor burnum nefes alamıyorum