2prensessannesi havva-Akyol-1006 canım yanlış duymussun. Ecmel güzel demek vera da takva demek cennet güzeli manası yok ama yinede güzel:)
havva-Akyol-1006 2prensessannesi Ben nette de gördüm ismi hep beğeniyordum da anlamı internette o şekilde yazıyor ☺️
Zehrabal1 Ozoooo Ahmet : Allah’a şükreden. 2. Övülmeye layık, övülen. Tunahan : Görkemli. Gösterişli hükümdar
Hamileanne rukteacher çok yanlış iler çok zorluk çekicek kimliğini bu kadar belli eden isimler koymayın çocuklarınıza ilerde zorbalığa ayrımcılığa bi çok şeye maruz kalıcak malesef
Asena23 rukteacher bende erkekte tek istedigim isimdi :) eltim mustafa koyunca koyamadım zaten cinsiyeti kız oldu🙂🙂
Gayekaragoz rukteacher bizim de soyadımız Ölmez. Düşündük ama karar veremedik henüz. Mustafa Kemal Ölmez 💙
AdaKaranfili Ozoooo büyük kızım AYSU- Ay gibi güzel,parlak. Su gibi temiz demek İkinci kızım AMİNE - korkusuz demekmiş 🤲💕😘
Haticealan BurcuOnur bana da kıza benziyor dedi sonra kesinleşir mi bilmiyorum hayırlı olsun kız bebişiniz 🥰
Branneguncesi Ozoooo Aren ismi, Farsçada parlak renkteki kum tanesi anlamındadır. Aren çöl ortamında yer alan en görkemli ve parlak kum tanesinin adıdır.
Filizsz Ozoooo Yüsra zorluktan sonra gelen kolaylık anlamında Gerçekten de kızım sanki bana verilmis bi kolaylık gibi yaşıtlarına gore çok anlayışlı büyük Bi insan gibi 🌸
Beyzabasyigitt Hasan Cem olacak inşallah 🥰 Anlamlarına bakmadım doğrusu Hasan kayınpederimin adı, Cem de eşimle beraber babamız gibi gördüğümüz sevdiğimiz bir abimizin adı ☺️
Obenimdunyam Ozoooo jir Rodin jir akıllı demek Rodin ışığın müjdecisi ama eşim izin vermedi Mir Ali olacak