Ege_mommyy_11 Hicranelif kime söylesem marjinal ve güzel diolar henüz olumsjuz tepki almadım sadece ben alışamadım fbi kaba gelio sanki evde boş boş bağırıorum ahlas die aşışmak için 🤣
Aysmrezu24 Ozoooo Kutay:Kutay isminin ilk anlamı, derecesi ve mertebesi yüksek olan, saygıdeğer ve müstesnadır. Mutena, seçkin ve güzide kelimeleri Kutay ile eş anlamlıdır. Kutay isminin yan anlamı ise mübarek aydır.
Fey Ezelanneoluyor Oğlana hamileyim doktorum dedi ki sakın Alparslan koyma niye diye düşündüm. Dün de arkadaşım bunu atmış🤣 İlk oğlum doğduğunda o sene herkes Eymen koydu bana da Eymen koy dediler ay yok dedim çok duyuyorum. Seneler sonra oğlum okula başlayınca bir yarışmada finale kalmıştı 5 çocukla beraber 4 çocuğun adı Eymen’di 🤭 Şimdi 3. Çocukta isim bulamıyorum çok kıza yormuşum kendimi erkek ismi koymak çok zor🥺
Ezelanneoluyor Fey bunu gördüm herkes atıp duruyor. Gerçekten erkeğe adam gibi hayatın her evresinde taşıyacak isim bulmak zor. Yağız ,kerem, rüzgar ,Kaan beklemeye alınan isimler
Kubra0505 Ozoooo Yiğit Eren Yiğit: güçlü, yürekli kimse Eren: Olağanüstü sezgilere sahip, neticesinde gerçeklerin görebilen kimse Eren ismini anlamında ziyade maneviyatı yüksek olduğu için koymak istedim. Eren bülbülden dolayı
Loliannesi mrvsrcn ben de Lina istiyorum ama Arapça Türkçe çeviride anlamı yumuşak olarak çıkıyor 🥹 Bilginiz var mı acaba
ebrulina Ozoooo lina 🌸 olacak kısmetse hurma dalı anlamına geliyormuş sanırım başka anlamı var mı bilen varsa yazabilir mi ☺️
Stormi Zehra: yüzü pek beyaz parlak olan kişi, ayrıca zöhre/zühre den geliyor venüs gezegeninin diğer adı pek çoğu için anlamsız olabilir ama kızımı ekim ayında bekliyorum terazi burcunun gezegeni de venüs <3