Hizligonzales Ozoooo Barlas Noyan Barlas : erkek savaşçı mujde getiren demek Noyan : hakan olacak cocuk baskomutan Kizim olacak ins oda Tomris Umay Tomris : kadın savaşçı güç ve cesaret Umay : devlet kuşu, eski Türklerde çocukları ve hayvanları koruyan Tanri anlamında
Arzuanne Hizligonzales Noyan moğalcada da prens demektir benim de çok hoşuma gidiyor da babası sevmez öyle değişik isimler
Canann1601 Ozoooo 21 haftaligimiz kızımla. İnşallah sağlıkla kucagimiza aldığımızda ismini ZERYA koyacağız. Farsça da altın kadar kıymetli demek. Türkçe anlamı büyük okyanus demek. Zazaca da yüreğim canım demek😊
fizikcianne Ozoooo Duru olacak kızımızın adı. Zaten anlamını söylemeye gerek yok herkes biliyordur 🤍🥰
Ozgeee22 fizikcianne bizde Duru düşünüyoruz ☺️ ben tek isimden yanayım ama belki iki isim de olabilir farklı seçeneklerimiz var karar veremiyoruz ☺️
Youngmotherr Ozoooo Ahlas :Allah’a halis olarak yönelmiş ihlaslılıkta ileri dereceye varmış kul ve en halis, en temiz, iyi ahlaklı, iyi niyetli insan. Berk: sağlam güçlü demek 🤎
Obenimdunyam Ozoooo jir Rodin jir akıllı demek Rodin ışığın müjdecisi ama eşim izin vermedi Mir Ali olacak
Hilalshnn Ozoooo Henüz ogrenmedim cinsiyeti ama Kiz olursa ADEN : cennet bahçesi LİVA : peygamberimizin sancaginin adi erkek olursa kararsizim :) Alparslan : korkusuz yiğit Aybars : ay gibi temiz Barlas : kahraman savaşçı