Tugrann-annesi0404 Hizligonzales Moğol isminin verilmesini doğru bulmuyorum. Neden diyeceksin tarih belli ve ismin hesabı anne babadan sorulur. Tabi saygı duyuyorum yine de sen bilirsin
seymamehtap Uraz : şans talih Kaan : hükümdar … Bizde uraz Kaan koymayı düşünüyoruz ama hala emin değilim 😅
seymamehtap Uraz : şans talih Kaan : hükümdar … Bizde uraz Kaan koymayı düşünüyoruz ama hala emin değilim 😅
ebkk Birbahargunu kızımız olursa beren koyacaktık. Cinsiyet öğrendik erkek. İsim bulamıyoruz. İlk oğlumun adı Boran ona uyumlu istiyoruz
Yaren18 Miraç olacak inşallah Allah’a yükselmek demek manasıdaa isimin kulağa gelişide çok hoşumuza gittiği için Miraç isminde karar kıldık 🤗 38+4 den selamlar✋
Gayekaragoz rukteacher bizim de soyadımız Ölmez. Düşündük ama karar veremedik henüz. Mustafa Kemal Ölmez 💙
Gayekaragoz Bera : seçkinlik, faziletli olmak, erdemli, doğru ve dürüst olan kişi, bir kimseye sunulan seçkin olabilme vasfı anlamına gelmektedir.
imren_melinarya Ozoooo dogacak olan kizimin adini Güneş Aden koyduk Güneş isi kaynagi gun isigi Aden adem ve havvanin yasadigi cennet bahcesi aden bahcesi anlamina geliyor
Semilk05 Ozoooo yorumlara baktım da göremedim hiç 😂 etrafımda da yok duyanlar da ilk defa böle bi isim duyduk diyen oluyor anlamadım 😂