Ucankus Kızlar bugün yumurtlamadan sonra 11. Gün tam test yapacaktım adet oldum. Yani çok bariz kan gelmedi peçeteye geldi herhalde yavaştan sökülür diye düşünüyorum adete 5 gün vardı sizce normal mi
Ebruebos Ucankus bemim yerleşme kanaması mercimek kadardı ama önceki ay yoğun kahve leke geldi boya gibi bi kaç gün hamile miyim acaba dedim sonra 3 gün falan erken adet oldum sonraki ay gebe kaldım ama sağlıklı değil maalesef
NurrFatma0 Ucankus ben hamile kaldığım ay 5 gün önce lekelenme yaşadım bu ayda olmadı diye üzüldüm sonra devamı gelmeyince adet günümde test yaptım hemen çıkmıştı sizinde öyledir inşallah
annesinin_kelebekleri Ucankus canım aynısı bende oldu pembe ile başladı 2 gün sonra adet oldum adetime 5 gün kala, yerleşme kanaması diye çok umutlanmistim ama olmadı 😔, inşallah seninki yerleşme kanamasıdır Allah gönlüne göre versin 🤲🙏
Attoya Adetiniz düzenli midir normalde? Sizi boşa umutlandırmak istemem ama reglime 5 gün kala reglim başladı sandım sonra devam etmedi meğer yerleşme kanamasıymış
Ucankus Attoya adetlerim çok düzenli hatta yumurtlama adetimin 15. Günü oldu zaten 30 günde 1 adet oluyorum bugünde yumurtlamanın üstünden geçen 11. Gün hiç beklemiyordum sabah 6 da peçeteye silince çok açık pembe kan gördüm kan gibi bile değildi ped taktım ama hala devamı yok
Attoya Ucankus bahsettiğiniz gibiydi benim de sanki regl başlangıcı gibi hafif pembe ama devamı gelmedi
Ucankus NurrFatma0 inşallah canım dün yaptığım test negatif gelmişti inşallah eğer adet gününe kadar adet kanaması gelmezee yaparız biraz da ağrım var gibi olucam gibi hissediyorum
NurrFatma0 Ucankus bende öyle hissediyordum 5 gün boyunca ağrı oluyordu. Oldum olcam derken bin şükür hamileymişim
crazymommy 2 ihtimal var ya hamilesin ya da sıcaklardan erken oldun. İnşallah birincisidir :) Ben olsam yarına kadar çoğalmazsa bir test yapardım evde
Ucankus crazymommy canım aslında peçeteye lekeyi görmeden test yapmıştım bugün hatta testi yaptım peçeteye silerken gördüm 😅
crazymommy Ucankus Test negatif ama zaten çıkacaksa da yerleşme kanamasından sonra çıkar yeni yerleşiyor bebik :)
annesinin_kelebekleri Ucankus haklısın çok yoruyor, bende doktora gittim bu gün hormon testleri yaptırmak için yarın çıkacak sonuçlar bakalım hayırlısı artık, üzülmemek elde değil canım ama bidaha ki aya inşallah müjdeli haber söyleriz bir birimize