Merhaba kızlar geçen gün ikizlerimi banyo yaptırıyordum bitanesini ve yerde bebek küvetinde yaptırdığım için oğlumun yanında durmam gerekiyordu yere doğru oturdum ama yere değmeden dizlerime çöktüm sonra bi kalktım aşırı derecede karnıma sancı girdi hamileyim acaba bebeğimmi sıkıştı neden oldu böyle anlamadım o günden sonra bidaha öyle o şekilde durmadım çok şükür şuan yok öyle bi ağrım karnım şişiyor 15 haftalık hamileyim oyüzdenmi ağrı girdi diye düşünüyorum yaşayan varmı hiç bunu aranızda ilk defa böyle oldu ikizlerim oturabiliyor çok şükür küvetin içinde kafasını vücudunu yıkamak için mecbur oturma şeklinde durmam gerekiyor dizlerimin üstüne çökerek

imrn_smsk bacakları karna doğru sıkıştırınca ağrıyor batıyor o yüzden olmuştur benim de öyle oluyor eğilmiyorum mümkün olduğunca

imrn_smsk ben de çömelme şeklinde otururken vs ağrıyor dikkatli olun öyle oturmamaya çalışın

Ozoooo, başlığı Kızlar normalmi bu ya( hareket edince karnımda ağrı ) olarak değiştirdi.

imrn_smsk normal yaa ben bazen öksürürken bile öyle bir sancı ağrı giriyor ki anlatamam öksürmekten korkar oldum😂

NewMom__ haha o olabilir ama ben ilk doğumumu sezeryan yaptım ozaman öksürmekten korkuyordum sanki bayılacaktım ağrıdan