ikiprensannesi__ beyza6078 hemde ne acıkma yicek bişey bulabilirsem ne mutlu bulamazsam da aç yatiyorum sinirim bozuluyor 35+1 bizde 🤣🤣
defneveannesii_ beyza6078 35+2 en az 3 kere idrara çıkıyorum, uyanmışken de bi şeyler atıştırıp geri yatıyorum 😄 hepimiz aynıyız sanırım gelin sarılalım 😝
beyza6078 Melike_02 geceleri 3 kere tuvalete kalkıyorum geceler uyku haram bana yaklaşık 3 aydır böyleyim malesef 🥲
Melike_02 beyza6078 ah ah anlıyorum seni bacım aynı bende öyleyim yatamıyorum hem çok sıcak hemde sürekli lavabo ihtiyacım oluyo. Uyku düzenim mahvoldu gece yatamıyorum gündüz bütün gün yatıyorum 😒
uykucuminnoss Off bunu bir ben yaşıyorum sanıyordum meğer sayımız varmış yine. İki saatte bir tuvalete uyanıyorum ve ağzıma bir şey atıyorum. Aşırı rahatsız oluyorum bu durumdan ama tutamıyorum da kendimi. Doktorum kilo alıyorum diye kızıyor ama dayanamıyorum 🥲
Ilba_34 beyza6078 bende 17. Haftamdayım bu zamana kadar mide bulantıları yanmaları dolayısıyla pek iştahım yoktu ama şu sıralar yemek yerken daha acıkmaya başlıyorum sanki yediklerim başka yere gidiyor 😂😂