Serendipity16 Ah canım ah…
Ben ilk çocuğu çok istedim aylar yıllar geçti yok olmuyor … Hamileyim diyenlere sevinemiyorum gidip bir köşede ağlıyorum . Eşimi çok yıpratıyorum derken hamile kaldım . Nasıl seviniyoruz nasıl mutluyuz. Herşey çok güzel gidiyordu ama 18.haftada bebeğimizi kaybettik 😞 kalp anomalisi varmış 😔 ben yine eski halime döndüm tabi herkes sağlıkla doğum yapıyor ben zor hamile kaldım bide bebeğime bakamadım öldü diye triplere girdim 2 yıl yine çocuk yok tabi ben çocuk fotosu paylaşanları siliyorum engelliyorum hamileyim demeye korkuyor millet tedavi olalım dedik tüp bebek aşılama filan derken yine hamile kaldığımı öğrendim şükür 16.haftadayız ama ödüm kopuyor diyeceğim Allahtan hayırlısını iste olmuyorsa vardır bir sebebi ben ilk bebeğimi kaybedince psikolojik bunalıma girdim gerçekten olmamasından daha berbat hale geldim bide doğum yaparak kaybettim düşük değildi . Sende sıkma canını Allah büyük inan hissettiklerinin kaç katını hissettim çevreme evet onlar için seviniyordum ama kendi halim daha ağır basıyordu sende kalırsın Allah’ın izniyle 🙏❤️