Metehan Mrb güzel anneler. Diyarbakır Dicle memorial hastanesinde kaç gün yatış yapılıyor bebege hediye olarak ne veriliyor kıyafet battaniye vs. Bide memnun kaldınız mı
Bahar-1 Metehan Metehan ben de Diyarbakır Memorial’deyim. Bana yenidoğan kıyafeti verdiklerini söylemişlerdi sanırım tam hatırlamıyorum. Ama burada ben de öğreneyim, iyi olur.
Amigurumi Bir takım kıyafet veriliyor. Birde hoş geldin bebek çantası gibi birşey veriliyor . Doğumdan sonra anneye özel yemek birde ailelerde galiba getiriliyordu şerbet vs öyle hatırlıyorum bir arkadaşım memorialde doğum yapmıştı
Metehan Amigurumi bir gece tek mi yatış yapılıyor acaba. 3 yaşında oğlum var.onun için merak ediyorum kalamaz diye
Metehan Amigurumi hadi yaa ben ilk doğumda bir gece yattım hastanenin prosedürü öyleydi ama eskisehirde yaptım şimdi Diyarbakır’daki yapcam oğlum nasıl durcak düşünmekten delirecem🤦♀️
denizalismom Bende memorial a gidiyorum inşallah doğumu orada düşünüyorum. Oda süsleme, kapı süsü vs yapıyorlar mı bilginiz var mı?