Deletedmom0071 Cansut20 32. Haftaya kadar erkek dedi. Detaylıda pipi gösterdi. 32 den sonra zaten sıkışık oluyor cinsiyet söylemiyolar. Biz erkek beklerken kızım doğdu 😅
SedaF Cansut20 ya niye öyle diyorsun erkek annesi olmak daha güzel benim hep hayalim erkek annesi olmaktı son aşkımı doğurmak 🩵
Cansut20 Deletedmom0071 valla öğrendiğim günden beri umut içinde bekliyorum burda da yazmadığım yer kalmadı herkes dönmez diyor
Deletedmom0071 Cansut20 biz doğumda şok olduk. Kimse bilemez ne olacağını. Sonuçta ultrason ses dalgalarıyla oluşan görüntüden ibaret. Ayna gibi değil. Bu yüzden ona göre önlem alınmalı 😅
Cansut20 SedaF ☺️😊🤭 Bir oğlum var 3 yaşında hayırlısı olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalım 🤲🙏🤲🧿 İnsanın aklı olmayan da olabiliyor
SedaF Cansut20 hmm o yüzden diyorsunuz Kız bende yanlış anladım 🙈 haklısınız gönlünüze göre olur umarım 🙏🏻
Deletedmom0071 Cansut20 detaylı ultrasonda fotoğraf vermiyor devlet maalesef. Diğer ultrason kağıtlarını da ben dosyalarla birlikte kaldırdım 3,5 yıl geçti aradan. Ama bana pipiyi gösteren adam Hacettepede kadın doğum doçentiydi. Bence ilerisi yok yani bu durumun 😅
Cansut20 SedaF evet aslında hamile kaldigimdan beri Allah’ın gücüne gitmesin günah olmasın diye hiç dillendirmedim kız diye ama 😞 günaha giriyor muyum bilmiyorum da şimdi Allah’ım affetsin artık 🙏 En önemlisi sağlık bunu da biliyorum elbette
meryy2615 12 haftada erkek dedi, 16. Haftada netleşti bacak arasından baktı açıkcasi doktoruma güveniyorum. Salı da detaylı ultrosonum var bakalım gorcez ❤️
Cansut20 meryy2615 16.hafta da erkek dendiyse erkektir o ama baksana burda arkadaşlar 20 30. Haftalarda değiştiğinden bahsediyor bende çok şaşırıyorum.bana da kesin erkek dedi zaten yüzde 90 99 mu dedi öyle bir şey bacak arası pipi var resmen zaten
Cansut20 Deletedmom0071 benimde Pamukkale üniversitesi Hastanesi’nde Doçent Doktor :)) 11+6 şu pozisyonda yüzde 99 erkek dedi
meryy2615 Cansut20 bende okuyorum cidden çok şaşırıyorum 😂😂 12. Haftada Erkek dedi o bile değişmedi yani ama 16 haftayi bekleyelim dedi. O zaman da bacak arasından baktı