Nur_50 sedseda erkek bebek olan ablam -görümcem-arkadaşım sleepy önermiyor aşırı taşırıyormuş molfix sarı önerdiler bide mavi olan ben prima premium care aldım indirim takip etmek lazım gerçekten ben 60 lı 293 tl aldım normalde 400 tl 360 tl
Minikmucizelere Nur_50 meyve ve ceviz findik fistik falan yiyebiliyorum ama yemek sicakta gitmiyo pek ama ac birakmiyorum kendimi yiyorum
Minikmucizelere sedseda benim ikili temiz cikti uclu yapilmicak 19 unda gidicem galiba 4 lu yapacak tam emin degilim gidince ogrenicem artik yapacak mi yapmicak mi😅
Minikmucizelere sedseda bana hic bi sey demedi diger ay dedi bi tqhmini vardi bence ama soylemedi 19 unda ogrenirim inşallah 🙂hep erkek sanki erkek bebek da cok duyuyorum ben😅
sedseda @Nur_50 @Minikmucizelere kızlar sakıncası yoksa birbirimizi kaybetmemek adına telefonlaşsak ya da instadan ekleşsek nasıl olur 😊
sedseda Minikmucizelere bana da hep erkek dendi ben de erkek hissediyorum inşallah hayırlısı ile öğreniriz
Minikmucizelere sedseda arkadaslarim falan hep erkek hissediyo nerdeyse bende herkes erkek diyo kiz mi acaba diyom😅hic fark etmez ilk gebelik ztn de merak ediyo insan