Sukran2022 birgaripana_ o zaman aramızda 1 gün var desene hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin rabbim 🙏
DENIZ_55 Smsmzmz 9 haftaligim daha yolun başındayım sma sonunda gibiyim hareket ettirmiyom bebisim çok yaramaz son ayları düşünemiyorum aklıma geldikçe bunalıyorum korkuyorum 😞😒
09-11-22 Smsmzmz bende sancı çıktı kanala da inmis üç haftadır ama gelen giden yok şimdi doktora geldim geceden beri sancım var bakalm ne diyecek doktor
ikiprensannesi__ Smsmzmz 35+1 haftalık olduk çok şükür sezeryanim daha günüm belli değil 3 haftamız kaldı ortalama Allah’ın izniyle 🤲
Prenses-3504 ALİNA ikiprensannesi__ bnde 35+2 aynıyız pazartesi kontrole çağırdı inşallah gün verir Sezeryanım
Ulvana Smsmzmz 36 haftalık olduk son 28 gösteriyor ben bi 8 sayıyorum 😄 ağrılarım çok ilaçlarla kalıyorum 15 kadar kullan dedi doktor sonra gelirse bi sorun olmaz hadi bakalım hayırlısı sağ salim inşallah hepimiz 🤲🏻❤️
Taskaya96 Smsmzmz 34+2 🎀isteğe bağlı sezeryan olacağım doğum tarihimiz 5 eylül 29 günümüz kaldı kısmetse 🪬