zumrasmom1 Busraa-aa valla bilmiyorum bizimki az sürdü canım. Bebeğim uygun pozisyondaydi tüm ölçümleri yapıldı yüzünün fotoğrafını falan verdiler
Busraa-aa zumrasmom1 büyük ihtimalle o yüzden canım benim tembel oğlum bir türlü pozisyonunu değiştirmedi götünü döndü bize 😂😂😂 verdikleri fotoğraf renkli mi yoksa siyah beyaz mı
Busraa-aa minikmucizeemaak kesinlikle tok git ben bir tane çikolata yedim girdim pozisyonunu hiç değiştirmedi
zumrasmom1 Busraa-aa siyah beyaz verdiler ama yüzü gayet belli şimdiden babasının kzii diyebiliyoruz🤭
Busraa-aa zumrasmom1 yaa ben anlamıyorum zaten 9 ay boyunca herşeylerini biz çekiyoruz taşıyoruz bunlar gidip babalarına benziyo yaa😂😂😂
minikmucizeemaak Busraa-aa Hem tok gideyim hemde çikolata meyve suyu içeyim bari 😂 Benim randevum erken saatte değil 2 de zaten aç kalamazdım ama erken yeyip beklerdim tok gideyim. Kaç haftalık yaptırdınız?
zumrasmom1 Busraa-aa o kadar haklısın kiii🤭 zehirli guatr çıktı gebelikte plesentada kist var idrar yolu enfeksiyonum geçmiyor bir türlü. Kanamalarim oldu ara ara ama o babasına benziyor 😂😂
Busraa-aa minikmucizeemaak yani şöyle bir şey oldu benim son Adet tarihim 5 marttı yani 22 haftalıktik bugün doktor bebeğimin ölçümlerinin 21 haftalığa Uygun olduğunu söyledi adet tarihim 13 mart oldu şuan 21 haftalığa düştük maalesef
minikmucizeemaak Busraa-aa Olsun sağlıkla gelsinler de arayı kapatır 🫶🏼 Bizde Yarın 22+0 oluyoruz Allah’ın izniyle, benimde son adet 7 Mart. İnşAllah sağlıklı çok güzel sonuçlarla çıkalım eminim bebişiniz farkı kapatacaktır 🫶🏼🫶🏼