Mlsfcr Kızlar elimin üstü çok kaşınıyordu şimdi böyle pütürtü gibi şeyler oldu sizde oldu mu hiç neden olur ki bu 29+2deyiz bu arada
Ayazmom_ Mlsfcr 21+4 ayni sikayet bendede var carsamba detayli usg var sonrasında kendi doktoruma gidip soracagim😭 insallah kotu bir sey değildir
ebrunasrullahylmz12211221 Bende 31.haftadayım el ve ayak kaşımtısından ölüyorum resmen ellerim mahvoldu kaşınmaktan hormonlardan diyolar cilt hasaaslaşıyomuş östrojen hormonu yüzündenmiş elde ve ayakta kaşıntı
Ebruyldz356 ebrunasrullahylmz12211221 merhaba iyi akşamlar çok şiddetli kaşıntıysa hormonlarla alakalı değil demişti doktorum bende çatlak ve hormonlardır diye düşündüm 3 gündür deli gibi kaşınıyorum internetten araştırdım biraz gebelik kolestazı tanısı varmış bende ondan şüpheleniyorum artık salı test yaptırıcam böyle birşey varsa ihmal etmeyin doktorunuza danışın önemli 3 trimester döneminde görülüyormuş genellikle geçer inşaAllah 🤲
ebrunasrullahylmz12211221 Ebruyldz356 Yaa ben internetten okumuştum doktoruma randevum 28inde söyliycem çok kaşıntım olduğunu
Ebruyldz356 O zamana kadar durabiliyorsanız iyi 😌 Bizde bugün gittik kan sonucu 2 gün sonra cıkıcak enzimlerim yüksek çıktı onun için ilaç verdi kullanıcam bakalım 🌸