Hayatadairanne İdrar yolu enfeksiyonu geçirip benim gibi bir şase monurol kullanıp ardından 3 gün sonra monurol tekrar kullanacak olan var mı lütfen yazarmısınız gebelikte . Bana 2 adet verdi yani sizin de benim gibi olan var mı
minikmelegim_ Hayatadairanne ben tek doz kullandım bir haftalık karın ağrısı ve ishal dısında bir sıkıntı olmadı o da normalmiş
Catsofmom Hayatadairanne 4 şase kullandım. İlk gün biri bir hafta sonra aynı gün biri dedi doktorum. Geçirmedi enfeksiyonu. Antibiyotik verdi
Btl0752 Hayatadairanne bende enfeksiyon gedirdim üç kere manorol kullandım.gecmedi aksef 500 mg içtim yine geçmedi azitroyu kullandım üç gün yine geçmedi ürolojiye git dedi doktorum enfeksiyon çok yüksek olduğu için yatış yapildi damar yoluyla verildi düşürüldü
gamzecgr Hayatadairanne enfeksiyon geçiren çoğu hamile kullanmıştır sanırım bu ilacı size acilde mi yazdılar bunu
Hayatadairanne Üreme olmuş idrarımda doktor bi haftada 2 kere kullan dedi 3 gün ara sonra dedi bende ilaç kullanmayı hiç sevmesem de bugün kullanayım dedim
Btl0752 Hayatadairanne ben enfeksiyonum geçsin diye kuru dut kaynatıp içtim meğerse böbreğimde taş varmış oda onu ordan oynatmis kanala düşürmüş ama kanaldan düşmesi bobregim şişti kanal genisledi bir aydır çektim resmen çok şükür düştü kurtuldum eğer geçmiyorsa ihmal etme mutlaka ürolojiye git
Ant_9523 Hayatadairanne evet canım bende çok sık sistit oluyorum gebeliğim boyunca da çok sık yaşadım ve kullandım, gebelikte kullanılacak ilaçlar kısıtlı zaten gönül rahatlığıyla kullanabilirsin bol su içip sık tuvalete çıkmalısın ki hızlı atlat geçmiş olsun 🌺
Birminikannesi1 Hayatadairanne bende öyle kullandım iki doz üç gün arayla tekrar test verdim normale dönmüştü ama sanırım tekrar başladı enfeksiyon🤦
Hayatadairanne Çok teşekkür ediyorum içim rahatladı gebelikte her ne kadar ilaç kullanmayı sevmesemde artık kullandım .. biraz da pimpirikliyim Rabbim herkese şifa versin🙏🏼