Esraynk İki tane test yaptım bir marka olan teste hafif çizgi çıktı ama diğer farklı marka olan teste çıkmadı normalmidir tekrar bir daha ne zaman yapmam doğru
Pamuk Panioku 1 koli artimed aldim 1 hafta boyunca yaptım ne zamanki hamileydim o zaman silik cizgi çıktı kan degerim pozitifti hamile değilken gölge bile çıkmıyordu. İlk gebeligimide onla ogrendim.Sorun nedir onla ilgili?
Esraynk Panioku Artımed olanda silik çizgi var Digerinin markasını hatırlamıyorum onda hiç bir çizgi cikmadi
Panioku Pamuk bende bi problem olmadı ama burdakiler çok şikayetçi baya yorum gördüm yalancı pozitif çıkarıyor diye
Pamuk Esraynk Evet diğer markalardada aşırı silik cikmisti.Ama burda bazı markaların hatalı sonuç verdiğini duydum ben kendi adıma hiç denk gelmedim.
Pamuk Esraynk Ben 13 sene hamile kalamadım tüm testlerde yüzlerce yaptım ama hicbirinde gölge bile çıkmadı.Yinede bilmiyorum.Kullanip yanlış çıkan arkadaşlar varsa yazar.
Aysinnn Ben de artımed i (kaset test) internetten toplu sipariş verdim ucuz diye. Sonra Değerlendirme için yorumları okudum bi çok kişi yalancı pozitif çıkarıyor demiş sonra testi denedim dedikleri gibi silik çizgi çıkarıyor (ovulasyonun 3. Günü denemiştim)
Panioku Sonu güzel olmuş hayırlı olsun bebeğiniz Bende 2 kez düşürdüm bebeğimi rabbim isteyen herkese nasip etsin 🥰