Matmazell63 Edaaa123 tşk ederim öncelikle doktor kıza benziyor dedi ama benim içimden ilk günden beri erkek geçiyor
Matmazell63 Arzuanne Tşk ederim içimden öyle geçiyor beni gören herkeste ilk günden beri aynı tahminde bulunuyor bakalım artık 😇
Arzuanne Matmazell63 inşallah gönlünden geçen olur Google dan ultrason cinsiyet yazarsan orda var kendinde bakabilirsin 😊
Matmazell63 Arzuanne aa o nasıl oluyor ilk defa duydum İnan isteğim için degil çok şükür bir kızım bir oğlum var ama içimden erkek geçiyor rabbim hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimiz için 😇
Arzuanne Google dan bakınca kız erkek ayrımını gösteriyor kızın sırtı poposu uzun oluyor açısı düz erkeğin kısa oluyor ben ordan düşünüyorum kendiminkini de erkek dedim gönlüm erkekten yana zaten neyse hayırlısı olsun da 😊
Matmazell63 Edaaa123 27 yaşındayım kızım 6 oğlum 3 şuan 16 haftalık gebeyim süpriz oldu benim için hiç beklemiyordum rabbim nasip etti 😇 sizinki peki
Edaaa123 Matmazell63 26 yaş iki kızım var 5 ve 3,5 yaşındalar benimkide plansız sürpriz bi gebelik oldu 5+4
Matmazell63 Edaaa123 Allah sana bağışlasın canım kısmetleri varmış demek rabbim gönlümüzden geçenleri nasip etsin 😇