Ozge3536 Ben gibi 7 haftada olan var mı ne gibi değişiklikler vr Benim mesala ayaklarım şişti normalde onca iş yaparım ayaklarım sızlamaz ama şuan çağır çağır sızlıyorlar Arada Bi bulantı hissi gibi gelip gidiyor 🥴
Cicek1 Ozge3536 bende şuan 7 haftalık olduk canım iki üç gündür kusma bulantı var ve belim ağrıyor siz kalp atışını duydunuz mu acaba canım
Ozge3536 Cicek1 ben duymadım devlet hastanesine gidiyorum doktor Bn duydum kalbi atıyor dedi öyle 3.5 mm miş çok ufak dedi
cozgenurr Kizlar merhaba ben 10 temmuz kimyasal yasadim 10gün adet gecikmem var test yaptim silik var sizce kimyasalmi acaba yine silik cikti cunku -
Kokoshe7 cozgenurr ben 29 Nisan dış gebelik yaşadım iğne ile kürtaj oldum 1 Haziran regl oldum şimdi 9 + 6 hamileyim benimde silik çıkmıştı hiç beklemiyordum
Kokoshe7 cozgenurr bu arada ben kürtaj olduktan sonra 3 günde bir beta baktırdım düşüyor mu diye çünkü ilk betam 800 lerdeydi üstüne regl oldum siz oldunuz mu beta kactı
Minikbebek61 Bende 8.haftadayım zor geciriyorum halsizlik uyku hali mide bulantısı ( kusma sadece iki kez oldu ).doktordan ilaç yazdirmadim ama tatile gideceğiz yazdırmayı düşünüyorum böyle çok zor olacak benim için