Nisa123 Merhaba kızlar 🌸30. Haftaya girdik beşik dolap gibi şeyleri alayım mı erken mi bilemedim henüz bir şey almadım , sizler ne zaman başladınız ?
Birrrcan Nisa123 ben 26. Haftamdayim bebek arabasını tek aldım 30 da beşik almayı düşünüyorum çünkü 30. Hafta erken bir.hafta değil canım her an hazırlıklı olmak gerek o haftalarda hastane çantasını hazırlayan bile.var 🥰🙏🏻
Aysee1123 Nisa123 15 te başladım şuan 28+2 yim bitirdim ☺️ Sizin kadar bekleyemezdim asla erken olur mu hiç 😂
Beggg Nisa123 ben ıvır zıvır ne varsa 7-8 haftalıkken aldım hep şu an aldığım her şey iki üç katı iyi ki erkenden almışım diyorum. Sadece odası kaldı dolap ve yatak siparişi verdik onlarda gelip dekor olarakta tamamlayınca bitmiş olacak. Siz bayağı geç kalmışsınız sanki zaten gün geçtikçe ağırlaşıyoruz en kısa zamanda başlayın derim
EbrKzlky Nisa123 İkinci hamileliğim olduğu için çoğu şey vardı birde aynı cinsiyet olunca, bu hafta herşeyi bitirdim çantama kadar hazırladım bundan sonra bekleme moduna girdim 30.haftadayım 🙈
Matmazelbebi Nisa123 Maddi olarak hazırsanız hiç beklemeyin. Hem günden güne siz ağırlaşırsınız hem de fiyatlar alıyor başını gidiyor🙈🙈Bence bir an önce başlayın. Birde mobilyayı biz 2 ay önce aldık kurulum için mesela önümüzdeki hafta gelecek siparişi randevusu vs. Mobilya için biraz acele edin derim🐣Ben şu an 29.haftamdayım
nefessmommm Nisa123 31 haftalığım bütün alışverişi tamamladım yıkama ütüleme ve ev temizliği işlerim kaldı. Malum kışlık hazırlıkları da var daha da ağırlaşmadan yavaş yavaş hepsini bitirmek istiyorum gün geçtikçe sıcakların da etkisiyle iyice ağırlaşıyorum
cokkasmabeabi Nisa123 erken değil ya. Ben 32ye girmek üzereyim son kalanları yıkayıp çanta hazırlayım diyorum 😂
cagla9094 32+2yim alışverişimiz bitti sadece yıkama ütüleme işleri kaldı onlara da bu hafta başlamayı düşünüyorum iyice ağırlaşmadan çantalarımızı hazırlıcam
Aslan10 Nisa123 kız hala nasıl almadın öğrenir öğrenmez aldım 17 deyim herseyi var çocuğun odası bile hazır
_tuuggcce_ Nisa123 al, hazırla canım. Çok ağırlaşıyorsun sonrasında. Benim geçen hafta dolap vs geldi. Temizle, yerleştir derken + sıcak çok fazla feleğim şaştı yani
Poyrazege Nisa123 32. Hafta bitmek üzere bizde daha bu hafta bitirdik bazı şeyleri bence başlamanın tam zamanı
Beybilimomy Nisa123 konuyla bi kısım alakalı 36 haftadayım ilk defa bebğin kıyafetlerini yıkayayım dedim roxy marka deterjan almıştım hassas yıkamada yıkadım çıkardım baktım deterjan olduğu gibi duruyor çamaşırlarda neden olmuştur yaşayan oldumu bu durumu 30derece 800 devirde bu arada eritmeme ihtimali var mı
Nisa123 Bende erken diyordum herkes al dediğine göre başlayabilirim artık teşekkür ederim kızlar ❤️🫶🏻
Nisa123 turkuaz_ Bana kalsa 34 gibi başlicam ama bir yandan almak istiyorum çünkü hiç bir şey almadım ne giysi ne beşik hiç bir şey..🫠