fatmaok Arkadaşlar annem 4 5 gün falan önce fırına rossmanda satılan domoldan sıkmış bırakmış bende bugün tatlı yapıp yedim kokuyu fark etmedim sonra annem ben buna domol sıkmıştım dedi bilenler bilir baya ağır kokusu var.Ama ben o an fark etmedim bişey olur mu sizce tatlıya sinmiş ben yedim fark etmedim.Hamileyim 30 haftalık çok sinir oldum sinirlendim anneme.
01180322 fatmaok yani bn fırını temizlemek için sıkınca bile öksürüyorum. Kontrolünüz yakinmi ? Stresede girmeyin dahada etkiler sizi
Tgcgkhn fatmaok acile gidin midenizi yıkatın bence midenizde tepkimeye neden olabilir kimyasal sonuçta 🤦🏼♀️
Annesii23 fatmaok ay bende birkaç gün önce çaydanlığa çamaşır suyu koymuştum unutup yıkamadan çay demledim ve koca bi kupa içtim bişey olmadı henüz hayattaym sizinki daha masum yani 🥲
sozer1 fatmaok direk doktorunuza yazın sorun bence yarın gidin kontrole hafife alıncaj bir şey değil mide bulantı yada rahatsızlık hissederseniz direk gece gidin acile
User22 Kimyasal sonuçta normalde bile zararlyken gıdayla temas etmiş hemde ısıda illaki bulaşmıştır ama bi şikayetin yoksa bişey olcağını sanmam gerisini yeme. Annen neden o şekilde bırakmışki
fatmaok Unutmuş o kadar çok sinir oldum ki yedim bide ya 2 dilim o kadar ağır ki kokusundan duramadim sıktığım.gun
Smy17 01180322 Merhaba bende bugün o hataya düştüm maskesiz sıktım ve çok öksürttü ilk defa kullandığım için bilemedim bi zarar gelmez dimi bebeğime içime dert oldu? Sizde gebe misiniz?
CemrePektas fatmaok yani o içinde kurumuş üstüne ısı görmüş kokudan da mı fark edilmedi ki? Ben 3 4 kere siliyorum boş çalıştırıyorum sonra 1 gün havalandırıyorum hala geçmiyor koku. Nasıl fark etmeden tatlı pişirdin
fatmaok Açtığımda koku yoktu anlamadım yerken de ama sinmiş kokusu evdekiler fark etti bilmiyorum normalde anlarım bu sefer anlamadım çok canım sıkıldı zaten napacağımı bilmiyorum
Edaaa123 fatmaok ayy kız nasıl fark etmezsin çok agır bi koku tat ve fırın ısınınca daha çok acı bi koku oluyor
Asikiz19 İçinizi karartmayın, kötü düşünmeyin. Evet çok haklısınız, kimyasal birşey ama illa ki birşey olacak diye de bir şey yok. Unutmaya çalışın vücudunuzda herhangi bir rahatsızlığınız olmadıysa.
Annesii23 Kyy01 evet eşimde içti hatta konuşurken tadını anlayamamışız ama ikimizde hayattayız hala sıkıntı yok ☺️
01180322 Smy17 evet bende hamileyim. Stres yapmayın hemen açık havaya ciksaydiniz. Benim ertesi günü kontrolüm vardı bişey olmadı şükür. Sizinde herşey yolundadr umarim. Bidahaa hep dikkat etmeye çalıştım