zeynep_mehdi Merhabalar 7 haftalık olan hamişler sizinde karninizda aşırı şişlik ve hazımsızlık oluyor mu ? Sanki 4 .5 aylık hamile gibiyim karnım aşırı şişiyor özellikle akşama doğru bu durumu yaşayan var mı?
rumeysattnc zeynep_mehdi şuan 15 haftalığım bende çok şişkinlik hissediyorum karnım taş gibi birde kabızlık sorunum var rabbim yardımcımız olsun
Bebegim3444 zeynep_mehdi inan biraz once bende kendi kendime söylendim 9 haftalığım ama akşamları okuyorum 4 5 aylık 😂
Ebru-29 zeynep_mehdi benim de var kuzucum kendim çok zayıfım karnım şişip duruyor. Bulantı hapı kullanıyorsan doktorum bu haplar kabızlık ve gaz yapar dedi. Çocukların da kullandığı gaz ve kabızlık ilacı verdi. İlacı içince karnım ağrıyor gaz dolanmaya başlıyor çünkü.dilersen doktorunla paylaş çünkü hamile karnı için cok erken ben de 12 haftaligim bu arada 5. Haftadan beri sisim
zeynep_mehdi Asyasu ben yesemde yemesemde heo bulaniyor bide 2 çocuğumda var yemek yaoamyorum kokuya gelemyorum zar zor onlara brseyler hazırlıyorum diğerlerinde aynı oldum 4. Aya doğru geçti inşallah tez zamanda geçer bulantim vs. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
zeynep_mehdi rumeysattnc benmde karnım taş gbi daha 7 haftalık karnım ve midem şişiyor 🤦🏼♀️ doktora gtsem hem bulantinicin hemde mide koruyucu şurup yazdirmam lazım
zeynep_mehdi Ebru-29 yaa bulantım falan çok oluyor ama henüz gtmedim doktora gidince soyluycem ama şişkinlik beni mahfediyor