Meyra32 naçizane tavsiyem gaz damlası kullanmaman benimde bebeğim 1,5 aylık ilk zamanlar çok gaz sancısı vardı sab simplex aldım happy kidste herkes övüyordu bari bende alayım kullanayım bebeğime iyi gelir dedim ama almaz olaydım 2 gün kullandım damlayı kızıma ve daha da kötü oldu anında bıraktım kullanmayı. Her gaz damlası her bebeğe iyi gelmiyor deneye deneye hangisi iyiyse onu kullanmaya devam edersin ama iyi damlayı bulana kadarda çok zorlanırsin. Ben hiçbirşey kullanmıyorum şuan kızıma emzirmeye başladığım zaman yarısında alıyorum kızımı omzuma yatiriyorum anında gazı çıkıyor sonra emzirmeye devam ediyorum bittikten sonra tekrar gazını çıkartıyorum bu şekilde pek gaz sorunumuz olmuyor ben yediğim içtiğim şeylere dikkat ediyorum bu 2 günden beri soğuk su içtim dün kızımda inanılmaz gaz vardı ne yaptıysam çıkmadı sonra bir kovaya sıcak suyu doldurdum kızımı soktum kovanın içine 10 dk durdu içinde çıkardım giydirdim anında gaz çıkardı hemde ne gazz😅😅😅 bu dediklerimi uygularsan bir nebze daha rahat edersin canım 🌺