Hicran57 Merhaba kızlar. Bu ay famera’ya başladım doktor 4 gün kullanmamı be günde 1 kere almamı söyledi. İlacı bitirdim çok şükür perşembe ilişki günü için çağırdı. Sorum şu ki famerayla ilk aydan sonuç alan oldu mu?
tatlibebegim_ Hicran57 günde 4 defa kullandım 15 gün anca bi tane büyüttü sonrasında aşılama oldum tutmadı
Hicran57 elifsen doktor bana fazla kullanım halinde rahmi incelttiğini söyledi kaç haftalık oldunuz acaba
elifsen Hicran57 genelde onu klomen yapar diye vermedi bana klomen. Durumunuza göre vermiştir kullanımını belki de. Ben bir an önce olsun istedim doğum teminatlı sigorta yaptırdım diye o yüzden kullanmadım femarayı. Şu an 20+4 çift yumurta ikizi
tatlibebegim_ Hicran57 sabah 2 akşam 2 kullandım her kontrole gittiğimde büyüyen yumurta yoktu hiç doktoeda öyle iç dedi ama o kadar kullanmama rağmen bi tane büyüdü
Hicran57 tatlibebegim_ ilk defa bu kadar çok kullanan birine rastladım benim doktorum ilk defa kullandığım için günde 1 tane almamı söyledi . Fazla kullanınca rahim inceliği yaptığını söyledi bakalım hayırlısı Allah’tan 🙏🏻
tatlibebegim_ Hicran57 şuan ikinci aşılamam için iğne kullandım çarşamba olucam bakalım hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olsun 🤲🏻
Hicran57 elifsen sizde mi ikizlere hamile kaldınız peki tekrar yumurta büyümüş mü diye sizi çağırdığında kaç yumurtanız gelişti bide kaç mme kadar ulaştı
elifsen Hicran57 adetin 11.günü gittiğimde 20 cm bir yumurta vardı ve 3 tane de ufak yumurtalr vardı. Ovülasyon testiyle takip ediyordum ben zaten ve adetin 13.günü tekrar pik gördüm. Büyük ihtimalle bir yumurta daha olgunlaştı ki ikisi de tuttu
Hicran57 elifsen benide adetin 11 günü çağırdı perşembe gideceğim ayriyetten bide folik asit kullanıyorum Q-folin diye bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah
elifsen Hicran57 hayır kızım var 4 yaşında. Bir şey kullanmadım kızımda. Pcos var bende ama adetlerim düzeldi kızımdan sonra.