Ozgekin Fatmakaya158 firinda balık düşünüyorum inşallah gidip alirsam yapacm😂😂 tabi bide yanina salata😍😍
Fatmakaya158 ozlemkrts sanane kardeşim yazma o zaman bakma posta ilk ben yazmıştım belki ondandır moda olmuştur 😉
Fatmakaya158 Ozgekin bende 1 haftadır yapcam ama bi türlü yapamadım yağmurdan dolayı adam gelemiyyo herhalde arabayla geliyo mahalleden duruyo normalde
Glitter Fatmakaya158 annemle lahana sarmasi yaptik, tarhana corbasi. Bir de alakasiz ama ben yanina avokado ezmesi yaptik
MerveakrTurak Başkası bir yerde yemekten bahsetse insanlardahiç adap edep kalmamış hamile yanında nelerden bahsediyorlar dersiniz .. bu uygulamada bu konu konuşulduğuna inanamıyorum .. insanlar zor durumdayız çocuğumuz olacak ama üzerine giydirecek kıyafet alamıyoruzun derdindeyken sizler burada menülerinizi yazıyorsunuz .. sonra birde kalkıp o günah bu günah diye ahkam kesiyorsunuz .. hemcinsim olmanızdan ayrı anne olacak olmanızdan ayrı utanıyorum .. yiyecek içerir deyince herşey bitiyor tabi .. biraz anne olacağınızın farkına varın ..
istanbulluanne MerveakrTurak Hic bir hamile sokağa çıkıp lokanta önünden gecmesin o zman, ya da tv izlemesn ve ya sosyal medyada takilmasn. Sen kimsin ki milletn anne olmasndan utanicaksn acaba ?