aaaa-123 Hanımlar eşimiz Sezeryan da yanımız da olabilir mi? Bu doktora veya hastaneye mi bağlı? Sezeryan da eşi yanında olan var mı? Bu arada özel hastane de doğum yapacağım
Aysee1123 aaaa-123 Doktorunuza sorun dediğiniz gibi hastane ve doktora göre değişiyor. Kimi doktor izin veriyor kimisi vermiyor
Ao526- aaaa-123 Ameliyathane strelizasyonunu bozmamak adına kabul etmiyorlar genelde. Ekip sayısı az oluyor genelde.. benim hastanede kabul etmediler eşimi. Kapıda bekledi bizi 🥹
bdenerigokce aaaa-123 ben normal doğumda isteyecektim yanımda ama artık kendimi bile istemiyorum 😂 genel sezeryan istiyorum 😂
batununannesi__ aaaa-123 Özel hastanede izin veriyorlar devlette izin vermiyolar bizim memlekette Ama eşim ben senden önce doğururum giremem diyo ısrar ediyorum ama zor gibi 😂
Dlkzz aaaa-123 bende özel hastanede doğum yaptım. Doktorum eşleri kesinlikle almıyoruz ayılıp bayılıyorlar dedi.
_tuuggcce_ aaaa-123 özelde olsa hastaneden hastaneye göre değişiyor. Doktorunuza sorun bi. Bende sorucam randevumda bakalım