Dfnednzbsr 39+5 haftalığım bugün baya mukuslu nişanım geldi muayeneye gittim açılma yok dedi tahminen ne zaman doğururum suyum ne zaman gelir sizce eşim memur yanıma gelcek hemen gelmeli mi
Youngmotherr Dfnednzbsr o bebeğin isteğine bağlı resmen canım ya benim 2.5 hafta önce geldi hala doğmadı
hunilimom Dfnednzbsr o bebeğe bağlı sanciyi takip et su gelicek diye bı kurak yok benim ilkinde hemen suyum geldi 2. De 4 gün sonra doğurdum
Hzky2010 Dfnednzbsr bende 40+3 oldum üç gün önce hafif böyle koyu sarı içi hafif kırmızı bi akıntım geldi sonra bugün baya bi sümüksü akıntım geldi sabah ama ağrım sancım yok üç gün önce 2 cm açılma var dendi ama tık yok bekliyorum hala
cherry_blossom Youngmotherr sancı varmıştı benşm bşr kaç saat önce nişanım geldi şimdi de ara ara adet sancısı gibi agrularum gelip gidiyor
Xname Dfnednzbsr tabi ki herkesin önceden girmiyor kanala doğum esnasında sancıyla beraber çocuk kendini kanala atıyor zaten çıkış yolunu buluyor dert etmeyin
yumamiii Youngmotherr sizinle haftamız aynı sizi merak etmiştim bugün ne yaptı acaba diye ama hala doğurmamışsınız benim gibi🥹 pilates vs yapıyor musunuz ben yapmaya başladım ama hala gelen giden yoookk
Youngmotherr yumamiii gelmeye çalışıyor bu sefer paşa 2-3 kere kendiliğinden iççamaşırım ıslanıyor sebebini kontrol ediyorum içime sinmezse doktora gidicem
Daisy0000 Dfnednzbsr Nişanım geldi 4 gün sonrada sezaryenim vardı. 4gun sonra güle oynaya gittim hala tık yoktu