Humannrle Arkadaşlarım reglime 4 gün var ve evde gebelik testim yok umudum yok kalmadı diye artık gebelik testi bile almak istemiyorum 😰😰 Bazen bu lh den de anlayanlar oluyor ya çok aşırı silik değil ya acaba gebelik var mıdır 😰
myangelson Humannrle yani ben hiç bakmadım hamileyken ama genelde ovulasyon sürekli pik gösterir hamileyken diye okumuştum burada 😕
Aysnr11 Humannrle Ben denedim lh testi acaba nasıl oluyor diye ikinci çizgi kop koyu çıktı ilk başta çıkan çizgi silik çıktı tam tersi yani tam pik görüntüsü oluyor gebelik olduğunda
Blossom Humannrle LH testi yumurtlama dışında hep böyle çıkar çünkü LH hormonu vücutta hep vardır. Hamilelik anladım diyenler ikisi de kopkoyu çıkınca anladım diyorlar.
Cicek1 Humannrle canım ben hamileliğimi adete bir gün kala ovulasyonla öğrendim üç tane vardı elimde atacaktım bir deneyeyim dedim üçü de aynı saniyede çok beligin şekilde çift çizgi çıktı silik çizgi hep oluyor canım tam adet günü dene istersen
myangelson Humannrle üzülme kız kıyamam 🥺 adetine varmış daha adet gecikmesi olunca falan gösteriyordur belki ovulasyon testi bilemeyiz kii
Mzzz İkisininde aynı koyulukta olması gerektiği söyleniyor ne kadar doğru bilemem ama adı üstünde birisi lh hormonuna bakıyor diğeri bthcg 🙏
Aysnr11 Humannrle adet gecikmemin 13. Günü pozitife döndü geç öğrendim lh testi yaptığımda kaç gün gecikme vardı bilmiyorum 😇
Humannrle myangelson artık genzim sızlıyor gerçekten 😰 Allahım inşallah nasip eder 🙄 bilmiyorum ki işte onu öğrenmek istiyorum acaba adetin geçmesi mi lazım yoksa adet öncesi de gösterirmi
myangelson Humannrle amin canım olsun herseyin var bir vakti zamanı. Rabbim en hayırlı zamanda nasip etsin 🤲🏻
Minikkush9496 Humannrle ben ilk gebeliğimi adetime 2 gün kala ovulyasyonla öğrendim canım çok koyu olması lazım çizginin sende 4 gün kalmış mesela ben dün yaptım ovulyasyon testi adetime 3 gün kalmış çıkmadı umutlandırmak istemem ama bence beta 200+ olması lazım ovulyasyonda çıkması için inşallah hamilesindir Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah🙏🏻❤️
Blossom Humannrle LH testi hamilelik için güvenilir değil bence. Burada çok kişi LH testine kanıp hamileyim zannetti. Sonrasında üzüldüler. O yüzden sabredip hamilelik testi yap daha mantıklı.
Brcblymz Ben adetime 1 hafta kala lh testiyle anladım hamile olduğumu ama ikisi de aynı koyuluktaydı çizgilerin