_Hulya7106 Giden oldu mu acaba mamaksu özel hastane sizce nasıl doktoru, gidip de tecrübeli olan memnun kalan var mı yarın ilk randevumuz orda 🥰
Mnergn _Hulya7106 ben gittim birkaç kez sevgi hanım var ve çok tatlı ben memnun kaldım. Bebeği görmek için biraz idrara sıkışık olmanızı istiyor ona göre sizde biraz sıkışık gidin derim.
Allahvargamyok _Hulya7106 ben gittim sevgi hanım çok iyi ve tecrübeli bi doktor herşeyi ayrıntısına kadar anlatıyor tavsiye ederim ama sadece sezeryan dogum yapıyor normal yaptırmiyorum demişti bana
_Hulya7106 Mnergn çok çok teşekkür ederim tavsiyeniz için ☺️♥️yarın tam 5 haftalık oluyoruz ama normal ultrason da kese görünür mu acaba
Mnergn _Hulya7106 ben ilk gittiğimde bebek 5 hafta 5 günlüktü ama gözükmedi 6 hafta 4 günlükken gittiğimizde gördük ☺️
_Hulya7106 Mnergn 5 hafta 3 gün çıktı ultrason da adet tarıhıne göre 5 hafta tam keseyi de ultrason ile gördük şükür 🙏
_Hulya7106 Allahvargamyok gittik bugün ilk kontörlümuze gerçekten mükemmel doktor harika ötesiydi yolumuza inşallah kendısı ile devam edeceğiz ♥️