Seyma2255 Kızlar salı günü 27.haftama giricem toplam 9 kilo aldım 55 ile hamile kaldım suan 64 kiloyum sizce fazlami almışım sağlıklı besleniyorum dikkat ediyorum ama yine de alıyorum sizce kaç kilo daha alırım ki ya moralim çok bozuluyor kiloya ikinci gebeliğim bu ilkinde 11 kilo ile tamamlamıştım
Browneyes Seyma2255 ben de 83 ile hamile kaldım 92 kiloyum şuanda 9 kilo aldım ve 27 haftalığım. Kilolu hamile kalmak daha büyük dezavantaj. Dikkat Etmeye çalıştığım halde her gün artış oldu sorun yapmamaya çalışıyorum bence sende yapma. Doğum sonrası sağlıklı bir diyetle hamile kaldığım kilodan da aşağı düşmek niyetim inşallah kolaylıkla olur
bdenerigokce Seyma2255 bende sağlıklı beslendim ve 7 kilo aldım 25. Haftaya giriyorum 🫶 geçen uygulamada 5-8 arası kilo almanız normal diye bir yazı çıktı ve diyetisyenim de gayet normal dedi çünkü o kiloları abur cubur ile almadım 🙈 eğer abur cubur yemiyorsan hiç dert etme, yarın da şeker yükleme yaptırcam inşallah o da temiz çıkarsa daha rahat olcam ben🫶
CemrePektas Seyma2255 şöyle düşün, ilk 5 ayda 5 kilo, sonraki 3 ayda 5 kilo, son ayda da 3 4 kilo desen. Rahat 13 14 alınıyor. Kimisi 10 alıyor gerçi, kimisi 20. Ama azıcık hızlı almışsın gibi. Takma ya verilir 😂
Zelihaa23 Doktorum her ay 1 ya da 2 kilo almamiz normal demisti hesapla ona gore az ya da cok aldigini ogrenirsin icimizde insan buyutuyoruz kilo alip veririz ama bebegimizi anne karninda guzel bakmamiz lazim abur cuburda fazlaya kacmazsak yeterli
Seyma2255 Zelihaa23 kiloyacok takintiliyim aynaya bakmak bile istemiyorum karnımı falan görünce moralim bozuluyor istemsizce
Seyma2255 Browneyes inşallah veririz ya ilk gebeligimde çok rahattım bunda karnım bile daha çabuk büyüdü sanki
Seyma2255 bdenerigokce abur cubur tuketmiyorum arada canım çekerse bı cips yiyorum o da 3 hafta da bir yanı yoksa hep saglikli besleniyorum
Tutkaltupum Seyma2255 bende 26. Haftamdayım 55 56 kiloydum 65 im şuanda 10 kilo aldım ne gazlı icecek ne tatlı ne cips yedim alıcagınız varsa alın mumkunsede saglıklı şeylerle alın her bebek farklı anne aynı olsada ❤️❤️❤️
Seyma2255 Tutkaltupum benim de bir an da hızlandı kilo alimim ya baktığında herkes sırf göbeğin büyümüş diyor ama ben aynaya baktığımda sanki suratım şişmiş çok almışım gibi hissediyorum moralim bozuluyor
Tutkaltupum Seyma2255 bebegin en çok buyudugu ve kilo aldıgı haftalardayız o yüzden onunda yeri suyu kilosu artıyor bizimde vucudumuz minigimize yer açıyor ne mutlu ki buyuyorlar çok kutsal oldugunu dusunun daha gözlerimizle gormedigimiz cocugumuz için vucudumuz çok ugraşıyor ❤️❤️❤️
Elfve Tatlı falan yemiyorum iştahım baya iyi meyve falan yiyorum ama hareketliyim de yemezsem de kötü oluyorum ama önceden her gün tatlı yerdim şimdi hiç yemiyorum ben 23 deyim 3 kilo almışım ama kalçam nasıl büyüdü karnım göğüslerim de büyüdü ama sanki kalçam çok daha büyük kafayı yicem