Fadimeanne Tüğ döküçi krem kullnsam zararı olur mu göbişten pek bişe görülmüyor artık😊 ağda yaptırmak istemiyorum da🙂
Kumral60 Fadimeanne tuy dokucu kimyasal kullanmamalisin cnm. Ben 27 haftamdayim eldiven ile aldim kendim agda canimi yakar diye eger onuda yapamazsan cnm en hijyenik olani jilet seçeneği oda sonrasi icin kötü.
Neslimm Fadimeanne canım agda evet kötü ama ben gratisten jilet aldım onu kullanıyorm yapcak bişe yok
Btugl Fadimeanne kullanma cnm zaten tüy dokuculerde bikini bölgesi der genital bölgeden uzak tutun yazar en iyisi eldiven yada makina ağda çok acitiyormus son zamanlarda🙈
Fadimeanne Ysn eczane te sormultum daha önce o da dedi çevrede kulalan da duydum ö yüzden sormak istedim sağol canım😘
Fadimeanne Kumral60 eldivenler zor olmuyor mu canım ben de normalde jilet kullanırım dedm kolay yolu varsa ağda dışında denim😀 idare etcez artık jiletle galiba
ttgb38 Kimyasal kullanmayın derim bebeğinizin sağlığı daha önemli sonuçta 😐 3-4 ay jilet kullanmak sizi etkilemez diye düşünüyorum... Sonrasında yine ağdaya dönersiniz çok bir fark olmaz zaten son 2 ay nerdeyse hiç çıkmadı bende tüylenme olmuyor hormonlardan dolayı galiba jilet vurduğum halde korktuğum kadar gelmedi hatta 1 aydır hiç yok 🙈 38 haftam bitiyor
Fadimeanne ttgb38 inşllah bnm de öyle olur bnde 23. haftanın içindeym az çıkıyor ama rahatsız ediyor benı
Ysn Fadimeanne jiletten korkuyosan canım erkekler için olan makineler varya onların ucuzları var onlardan al derim ben öyle yapıyorum özel bölge için hem acı yok hem kesme derdi
Kumral60 Fadimeanne yok canim hep agda yapardim simdi eldivenle aldim yarisi kadar ya acidi ya acimadi yani yavas yavas yaptim yoksa jilet yapcaktim iyiki yapmadm bence dene bir yapamazsan jiletle😊
Gokce92 Ben makat ve vajinal bölgeyi eldivenle alıyorum dikiş vs olur rahat olsun diye. Ama geri kalan her yerimi jilet ile alıyorum V bölgemi bacaklarımı falan. Çok rahat doğrusu. Doğumdan sonra bi komple ağdaya gideriz olur biter. Eziyete değmez yani☺️
ilkayksck Göbeğe ağda çatlatıyormuş galııba kızlar biri yazmıştı öyle bişey.erkeklerin traş makınası jiletten daha iyi kırpıyor gıbı düşünün koyu gelmiyor tavsıyem🌺
Fadimeanne ilkayksck ayenn göbekte de çok kıllanmam oldu benm orayı da jilet ıle düşünmüştüm bacaklarımı krem yada jilet yapıyorum bende😊
oglummehmedim Ah ahh agda yapamiyom jilet kasinti yapiyo tahris oluyo ne bok yicegimi sasirdim doguma 10gun kalmis sinirlerim alt ust makineyle yapiyorum kadinlar icin olan o da jolet gibi guzel almiyo kaliyo tuyler bide iliski sonrasi kullandiginiz bisey varmi krem falan baska zaman degilde iliski sonrasj cok yanma oluyo bende ama iceriye bosalma oldugu zaman diger turlu bisey olmuyo