Gamoos Kızlar selam, Vana yeni taşındım şebnem hanıma gittim fakat kan tahlili yapılması gerekirken onunla bile uğraşmayıp sağlık ocağında yaptır dedi ben memnun kalmadım, güler yüzlü bilgili ve ilgili doktor öneriniz var mı
Mochi Gamoos Akdamar da Şakir hoca var onda takipliyim başından beri memnunum. Şebnem hoca ya ilk öğrendiğimizde gitmiştik sonra arkadaş önerisiyle Şakir hocayla devam etme kararı aldım kalp atışını da onda duyduk sonuna kadar devam büyük ihtimal
BBBA Gamoos selam bana da aynısını söyledi. Ama doktor özelde çok para diye sana öneride bulunmuş olabilir. Ben öyle düşündüm bana söylediğinde. Konuşması anlatması açıklaması muayenesi davranışı benim için iyiydi eşimde beğendi
Eymenmoms Gamoos Azeri bir doktor vardı soy adı yagubova. İsmini hatırlayamadım ama o çok iyiydi ben ona muayene olurdum şuan ordamı bilmiy bi 4 yol önce oradaydı
Gamoos İlk doğumun olacak bu yüzden ilgili bilgi ve güler yüzlü olması çok önemli kızlar yardım lütfen
roenna Ozgeeeee34 ben ilk Emine bulut a gittim. Muayene 5 dk sürüyordu ve hiç açıklama yapmıyordu. Daha sonra Ahmet Melih Akyol a gittim adam 25 dk enine boyuna konuştu. Eşimle ayrı benimle ayrı. Uzun uzun muayene etti, nerede ne var gösterdi. 3 Aydır Ahmet hoca ile ilerliyorum çok memnunum
Seheriiita Gamoos Lokman Hekim hayat hastanesi , AVM nin arkasındaki. En son orada bıraktım doktorumu :)
Gamoos roenna İnternetten de baktım yorumlarına, kontrolümde bir gideceğim tesekkür ederim tavsiye için
Eymenmoms roenna hahaha Ahmet Melih Akyol bnm ilk gitttiğim kadın doktoruyla direk alttan muayene edeyim dedi tranva yarattı o adam Bnde 😂 ayrıca knşma tarzını tavrını hiç sevmedim gel kızım otur kızım dur kızım çok saçma geldi bana ve vida gitmedim hiç anlayşlı gelmedi bana şahsen
Gamoos Eymenmoms şuan kafam daha çok karıştı 😂 bende öyle konulan Bi doktorla yapamam ya sonra kime gittiniz acaba
Eymenmoms Gamoos günel yagubova vardı işte Azeri bir bayan ismini net olarak hatırladım şuan o çok iyiydi ama ben memleketimde doğum yaptım eğer vanda yapsaydım kesinlikle günel yagubovada yapardım ilgilenmesi bilgilendirmesi çok iyiydi